U19’da işler yolunda

U19’da işler yolunda

Kocaelispor U19 takımı sezonda 14.haftayı geride bırakırken, topladığı 25 puan ile liginde ilk 4’e yerleşti, 8 haftalık namağlup seri yakalayan gençlerimiz grubunda zirvenin en güçlü adaylarından oldu.

U19 Gelişim TFF 1. Lig’inde mücadele eden Kocaelispor’un U19 takımı, sezonda 14.haftayı geride bırakırken zirvenin en güçlü adaylarından oldu. Sahada rakiplerini titreten bir oyun sergileyen gençlerimiz 14 maçta 25 puan toplayarak liginde ilk 4’e yerleşti. Temsilcimiz 14 maçın 7’sini kazanırken 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti.

 

8 HAFTADIR NAMAĞLUP

Sezonun ilk 3 maçında 1 puan toplayan gençler, Bandırma ve Menemenspor maçlarında aldığı galibiyetler ile moral buldu. Ankaragücü’ne karşı 3-1 kaybeden takım, son 8 haftada ise yenilmezlik serisi yakaladı. Son 8 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlik alan temsilcimiz zirveye emin adımlarla yaklaştı.

 

ÖMER TUĞ BAŞI ÇEKİYOR

Ali Mumcu’nun öğrencileri rakip fileleri ise 17 kez havalandırırken kalesinde 11 gol gördü. Takımın en golcü oyuncusu 4 golle Ömer Tuğ oldu. Tuğ’un ardından Yusuf Efe Yaman 3; Berat Kartal, Enes Akdeniz ve Birbey Özbal 2’şer gol; Eren Alkan, Ufuk Birdal ve Anıl Emre Yılmaz ise 1’er gol ile takıma katkı sağladı.

 

19-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.