U19, Denizli'yi rahat yendi 3-1

U19, Denizli'yi rahat yendi 3-1

Kocaelispor U19 takımı sezonun ertelenen 24.hafta mücadelesinde konuk ettiği Altaş Denizlispor U19 takımını ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti, gençlerimiz bu skorla puanını 56'ya yükseltti.

U19 TFF 1.Lig'de ertelenen sezonun 24.hafta maçında Altaş Denizlispor U19 takımını ağırlayan temsilcimiz Kocaelispor U19 takımı rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. Vinsan Doğal Çim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. Gençlerimiz rahat ve sakin geçen maçta golleri ikinci yarıda yakaladı.

 

UFUK, ALPEREN VE KAAN

İkinci yarının başında penaltı kazanan gençlerimiz Ufuk Birdal'ın golü ile 1-0 öne geçti. İkinci gol ise Alperen Özmen ile geldi. Alperen sağ kanattan yapılan ortaya iyi yükseldi ve kafa golüyle farkı ikiye çıkarttı. Maça kaptan olarak başlayan Kaan Furkan Şafak hemen ardından yaptığı şık plase vuruşuyla skoru 3-0'a getirdi. Karşılaşmanın son bölümünde rakip takım oyuncusu Deniz Kodal skoru 3-1 yaptı ve maç böyle sona erdi. Gençlerimiz bir sonraki maçında 23 Mayıs Pazartesi günü yine kendi sahasında İstanbulspor U19 takımını ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.