U17, Beşiktaş’a kaybetti 0-3

U17, Beşiktaş’a kaybetti 0-3

Elit U17 Ligi’nde mücadele eden Kocaelispor U17 takımı, evinde ağırladığı Beşiktaş U17 takımına 0-3 mağlup oldu, U16 karşılaşması ise yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir güne ertelendi.

Kocaelispor U17 takımı ertelenen 11. hafta mücadelesinde Beşiktaş U17 takımını evinde ağırladı. Müsabakadan hemen önce oynanması planlanan U16 karşılaşması ise yoğun kar yağışı nedeniyle iptal edildi. Kar yağışı etkisini kaybedince sahada küreme çalışmaları yapıldı. Saha müsait hale getirildi ve hakem Berat Can Taşkesen zeminin uygun şartlarda olduğuna kanaat getirdi ve maçı başlattı. Yeşil siyahlı gençlerimiz Vinsan Suni Çim Sahası’nda oynanan karşılamada savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koydu. Rakibi geride karşılayan ve kontra ataklarla golü arayan temsilcimiz Enes Kuşçu ile net fırsatları kaçırdı.

 

RAKİBE BASKI KURAMADIK

Müsabakanın 7.dakikasında korner organizasyonunda kalesinde talihsiz bir gol gören yeşil siyahlılar ilk yarıya 0-1 geride girdi. Konuk ekip maçın sonlarına doğru baskıyı arttırdı ve son bölümde 2 gol buldu. Karşılaşma 0-3 Beşiktaş U17 takımının galibiyeti ile sonuçlandı. Gençlerimiz yarın Vavacars Fatih Karagümrük altyapı takımlarına konuk olacak. Ertelenen Kocaelispor U16-Beşiktaş U16 maçının ne zaman oynanacağı ise belirlenmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.