U11 Ligi’nde heyecan sürüyor

U11 Ligi’nde heyecan sürüyor

U11 Ligi’nde mücadele eden birbirinden yetenekli minik futbolcuların lig heyecanları devam ediyor. Hünerlerini sergileyen yetenekli minikler mücadele ettikleri gruplarda şampiyon olmak adına ter döküyor.

U11 Ligi A Grubu’nda mücadele eden Okanspor, Kocaeli Öncü Gençlikspor ile mücadele etti. Karşılaşmada hırslı bir şekilde mücadele eden minik futbolcular birbirlerine üstünlük kurmak adına ter döktüler. Mücadele sırasında her iki takım oyuncularının da hırslı tavırları dikkat çekti. Okanspor ilk yarıda kornerden bulduğu gol ile öne geçti ve maç sonuna kadar üstünlüğünü sürdürdü. Ligin 2. Haftasında da 3 puana ulaşan Okanspor puanını 6’ya çıkartarak önemli bir avantaj elde etti.

 

GOL DÜELLOSUNU İZMİT G.B KAZANDI

İzmit Gençlerbirliği ile 61 Futbol Kulübü arasında oynanan  U -11 Ligi karşılaşmasında gol yağmuru yaşandı. Her iki takımında harika mücadele ettiği maçta gülen taraf İzmit Gençlerbirliği oldu. 6-5 biten karşılaşmayı İzmit Gençlerbirliği kazandı. İki takımda galibiyeti almak için harika mücadele ederken, sahada ter döken minik futbolcular, karşılaşmayı seyretmeye gelenler tarafından büyük takdir topladılar. Bu özel karşılaşmanın öncesinde iki takım futbolcuları birlikte takım fotoğrafı çektirerek centilmenlik örneği gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.