U-18’lerde 4 takım kayıpsız

U-18’lerde 4 takım kayıpsız

Küçük yaş gruplarında ilimizde ilk heyecan U-18 Ligi’nde yaşanıyor. Elit ve klasman grubunda ikinci hafta maçları geride kaldı. U-18 Elit Ligi’nde ilk iki haftanın ardından H.Yıldızspor, Kullarspor, Hisareynspor ve Gümüşspor puan kaybı yaşamadılar.

U-18 Elit Ligi’nde merkezde iki grup var. Çok iddialı takımların yer aldığı 1.Grup’ta ilk iki haftanın ardından Hereke Yıldızspor 2’de 2 yaparak zirvede yer alıyor. Kırmızı-Yeşilli ekip, son maçında sahasında Değirmenderespor’u 6-2 yendi. Bu grupta birer maç oynayan Kullarspor ve Hisareynspor’da puan kaybı yapmayan diğer takımlar. İlk maçında Hereke Yıldızspor’a sahasında 3-2 kaybeden Derince Birlikspor, önceki gün oynadığı ikinci hafta maçında deplasmanda Gölcük Şirinköyspor’u 9-3 mağlup etti.

 

KANDIRA, YAVUZSPOR VE ÇINARLISPOR 4’ER PUANDA

U-18 Elit Ligi 2.Grup’ta çok büyük çekişme yaşanıyor. İlk iki haftanın ardından üç takım 4’er puanla zirveyi paylaşıyor. Bu grupta iddialı takımlar arasında bulunan Kandıra GB ile Çınarlıspor, hafta başında karşılaştı. 1-1 berabere biten maçta iki takımda 4’er puanda kaldı. İlk maçını kazanan Yavuzspor, geçen haftayı Gölcük Asarköyspor deplasmanında geçirdi. Bu maçta 1-1 sonuçlandı. İzmit GB ile Yeşilovaspor arasındaki maçta çok büyük çekişmeye sahne oldu, 1-1 berabere bitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.