U-17’ler startı verdi

U-17’ler startı verdi

U17 Futbol Ligi’nin startı önceki gün verildi. 8 sahada oynanan 13 maçta fileler 87 kez havalandı. Seka Doğanspor’u 12-0 yenen Harb.İşspor günün en farklı galibiyeti aldı.

U-17 Ligi’nde önceki gün 8 sahada 13 karşılaşma oynandı. Güneşspor, Çayırovaspor ve Arapçeşmespor rakipleri sahaya çıkmadığı için haftayı hükmen 3-0’lık galibiyetle kapattı. 87 golün atıldığı günde İlk haftada yoğunluk yaşandığı sahalar ise Karamürsel, Kavaklı ve Hereke oldu. En farklı galibiyeti İ.Doğan’ı 12-0 yenen Harb. İşspor elde etti. Karamürsel İ.Y e Yunus, Burak (2), Anıl, Berkay, Arda’nın golleri ile maçı 6-1 kazandı. Hereke Stadı’nda oynanan maçta ise İzmit GB, rakibi İlimtepe FK’yı 10-0 gibi farklı skorla devirerek rakibine büyük şok yaşattı.

ÇİFTLİKSPOR İTİRAZ ETTİ

Günün en farklı galibiyetini 12-0’lık skorla Harb-İş Spor, Seka Doğanspor karşısında elde etti. Bu sahadaki diğer maçta ise ilginç bir olay yaşandı. Kavaklıspor ile Çiftlikspor arasında oynanan karşılaşmada Kavaklıspor devre arasında Tolga’yı oyuna soktu. Çiftlikspor ismi esamede yazılmayan futbolcu için itirazda bulundu. Müsabakaya 10 dakika ara verildi. Ancak Tolga’nın yaşı tuttuğu için mücadele kaldığı yerden devam etti. Ligde bugün maç yok, heyecan yarınki mücadelelerde devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.