TV Yayın Akışı 26 Mayıs 2024: Bu Akşam Hangi Diziler ve Programlar Var?

TV Yayın Akışı 26 Mayıs 2024: Bu Akşam Hangi Diziler ve Programlar Var?

26 Mayıs 2024 tarihli TV yayın akışında, akşam izleyicileri için birçok popüler dizi ve program ekrana geliyor. Televizyon keyfini çıkarmak isteyenler için bu akşam hangi dizilerin ve programların hangi kanallarda olduğunu sizler için derledik. İşte detaylar...

TV Yayın Akışı 26 Mayıs 2024

Televizyon dünyasında her gün farklı ve iddialı yapımlar izleyicilerle buluşuyor. Haftanın yedinci günü olan Pazar akşamı da yine birçok popüler dizi ve program izleyicilerin karşısına çıkacak. Akşam TV keyfi yapmayı sevenler için bu akşamın yayın akışı şöyle:

KANAL D: Yargı

Yargı, heyecan dolu yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor. Suç ve dramı harmanlayan bu dizi, Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

STAR TV: Çok Güzel Hareketler 2

Eğlence ve kahkaha dolu anların yaşandığı Çok Güzel Hareketler 2, bu akşam Star TV'de izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

NOW TV: Kirli Sepeti

Kirli Sepeti, drama ve entrika dolu bölümleriyle bu akşam Now TV'de izleyici karşısında. Bu dizi, sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor.

SHOW TV: En Büyük Şaban

Kemal Sunal'ın başrolde olduğu En Büyük Şaban, nostaljik anlar yaşamak isteyenler için bu akşam Show TV'de ekrana geliyor.

ATV: Teo Liseler Arası Bilgi Yarışması

Gençlerin bilgilerini yarıştırdığı Teo Liseler Arası Bilgi Yarışması, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ATV'de izleyiciyle buluşuyor.

TRT 1: Teşkilat

Aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle Teşkilat, TRT 1'de izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.


TV8: Survivor All Star 2024

Rekabet ve maceranın zirve yaptığı Survivor All Star 2024, bu akşam TV8'de yeni bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

Günün Dizileri ve Programları

Televizyon izleyicileri için her gün farklı diziler ve programlar ekrana geliyor. Pazar akşamları ise, yayımlandıkları andan itibaren kendilerine özgü izleyici kitlelerini oluşturmayı başaran iddialı yapımlar izleyiciyle buluşuyor. Bu akşam TV izlemek isteyenler için ekranlarda olacak diziler ve programlar yukarıda sıralandı.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.