Tv 41 HD yayına başladı....

Tv 41 HD yayına başladı....

25 Yıldır aralıksız yayın hayatını sürdüren tv41 artık HD yayına başladı. Kocaeli'nin ilk yerel televizyonu olan tv 41 1 Ağustos'tan itibaren yayınlarını HD kalitesinde izlettirecek.

tv41'in HD Yayına başlamasıyla ilgili açıklama yapan TV 41 Yönetim Kurulu Başkanı ve Artı Yerel Medya Platformu Başkanı Şahin Turgun "Artık TV 41 HD kalitede yayın hayatını sürdürecek.TV 41 olarak teknoloji yatırımlarımızı sürdürüyoruz" ifadelerine yer verdi...
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Turgun; " Geçen yıl 33 yerel kanal bir araya gelerek kurulan Artı yerel medya platformu ile smart tv'lerde yayına başladık..Dünya üzerinde her evde her iş yerinde bulunan Sony, vestel, LG ve samsung gibi teknoloji devi firmalarla imzaladığımız anlaşma ile Çin'e Avusturalya'ya Alaska'ya gidenler dahi Smart TV teknolojisi ile TV 41'i izleme olanağına sahip oldu" şeklinde konuştu...
Öte yandan tv 41'in HD uyumlu uydu alıcılarından her an her yerde izlenebileceğini de söyleyen Turgun, 8 ayrı platform ile Dünyanın heryerinden izleneceğiz ifadelerine yer verdi..
Şahin Turgun, Dijitürk 167. kanaldan,Smart TV, Teledünya 888. kanal, Uydu Türksat 4A 12265 Mhz, Polorizasyon Dikey (V) Symbol Rate 27500 Fec 5/6 frekansından, Android, İOS, Karasal UHF 25. kanal ve Facebook uygulamaları ile de TV 41'e ulaşılabilineceğini vurguladı..
Sözlerine devam eden Turgun; Tv 41, 1 Ağustos gecesi artı yerel medya TV kanalları olarak Dünyada ilk kez frekans değiştirmeden SD yayından HD'ye yayın kapanmadan toplu olarak geçen ilk paltform olma özelliği taşıyoruz" ifadelerini kullandı..
Turgun, bu yeniliklerin teknolojiyi doğru kullanma ile olduğunu dile getirdi...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.