Tüzel, Nafize Babayiğit’i ziyaret etti

Tüzel, Nafize Babayiğit’i ziyaret etti

 İstanbul Bağımsız Milletvekili Levent Tüzel, Gebze Pelitli Köyü’nde yaşayan 78 yaşında Nafize Babayiğit’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun...

 

İstanbul Bağımsız Milletvekili Levent Tüzel, Gebze Pelitli Köyü’nde yaşayan 78 yaşında Nafize Babayiğit’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

 

 

Levent Tüzel önceki gün EMEK Partisi genel merkez yöneticileri ve Gebze ilçe yöneticileri, HDP Gebze ilçe başkanı, Tahir Canan ve ailesi ile birlikte Nafize Bavbayiğit’i ziyaret etti. Kendisini ziyaret edenleri bu kez bahçede karşılayan Nafize Babayiğit, Vekil Levent Tüzel’in kendisi için yaptığı girişimlerden dolayı teşekkür etti. Oğlunun tercümesi aracılığıyla kendisini ziyaret edenleri görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Nafize Babayiğit, “Artık rahatça dışarı çıkabiliyorum. Kelepçelerden kurtulmamı sağlayan herkesten Allah razı olsun” dedi. 

 

HÜKÜMET ADIM ATMALI

Ziyarette bir konuşma yapan İstanbul Bağımsız Milletvekili Levent Tüzel, Nafize Babayiğit’in kelepçelerden kurtulmasının sevindirici olduğunu belirterek, “Nafize anne gibi birisine bu tür bir ceza kabul edilemezdi. Bugün burada Nafize anneyle kendi evini bahçesinde oturuyoruz. Artık bu tür cezaların son olmaması gerekir” diyen Tüzel, son olarak ise hükümetin bu tür konularda adım atması gerektiğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.