Tutuş'tan Hürriyet'in iddialarına yalanlama

Tutuş'tan Hürriyet'in iddialarına yalanlama

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş'tan Hürriyet'in iddialarına yalanlama geldi. Tutuş, “Sosyal tesis yapacaktım ancak yetki vermediler' dediği arazilerin satış yetkisi, CHP dahil olmak üzere tüm partilerin ve grupların oy birliği ile kendisine verilmiş ve bu yerlerin satışları dahi yapılmıştır" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kapla Hürriyet’in bugün yaptığı basın açıklamasında AK Partili Meclis üyelerinin mecliste onay vermemeleri nedeniyle satılamadığını iddia ettiği arazileri çoktan satıldığı ortaya çıktı.

"5 YILDIR OLDUĞU GİBİ"
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, " CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bugün yaptığı basın toplantısında;
Belediyemize ait bir araziye sosyal tesis yapmak için, farklı bazı parsellerin satışını talep ettiğini ancak bu satışlara meclisten yetki alamadığı için sosyal tesis yapmaktan vazgeçmek zorunda kaldığını ifade etmiştir. 5 yıldır olduğu gibi, bugün bir kez daha hem kendisi adına hem de İzmit'li hemşerilerimizin beklentileri adına çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.

‘SÜREKLİ YALAN !’
Hiçbir şey elde edemeyeceğini bilmesine rağmen, en azından kendi taraftarlarını elinde tutabilmek ve hatta kandırabilmek adına seçilmiş bir belediye başkanının bu kadar açık seçik ve sürekli yalan beyanatlarla toplumu yanıltmasını ve yönlendirme gayretini şiddetle kınıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘HEMȘERİLERİMİZİN AKLIYLA ALAY EDİYOR'
Tutuş açıklamalarının devamında, “Bahsetmiş olduğu, sosyal tesis yapacaktım ancak yetki vermediler dediği arazilerin satış yetkisi, CHP dahil olmak üzere tüm partilerin ve grupların oy birliği ile kendisine verilmiş ve bu yerlerin satışları dahi yapılmıştır. İlgili meclis toplantısı, karar ve oylaması ekteki videoda mevcuttur. Son olarak kendisini, İzmit'li hemşehrilerimizin aklıyla alay etmekten, toplumu germe ve kavga ortamı oluşturma gayretlerinden vazgeçmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

HABER NERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.