Turşu tenekesinde silah yakalattılar

Turşu tenekesinde silah yakalattılar

  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube ekipleri tarafından, kaçak silah taşıdığına dair istihbarat alınarak durdurulan...

 

 

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube ekipleri tarafından, kaçak silah taşıdığına dair istihbarat alınarak durdurulan bir araçta arama yapıldı. 

Araçta turşu tenekelerinin içinden silahlar çıktı. Edinilen bilgilere göre; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri bir araçta kaçak silah taşındığı yönünde ihbar aldı. İhbarı değerlendiren polis ekipleri aracı takibe aldı. Giresun’dan aldıkları silahlar ile ilimize gelen iki şahsın içinde olduğu araç Kandıra Gişelerinde durduruldu. Araçta arama yapan ekipler fındık çuvalı ile turşu tenekesine saklanmış 3’ü fabrikasyon 4’ü el yapımı 7 silah ele geçirdi. Nazik T. ile Atilla Y. isimli iki şahısta kaçak silah ticareti yapmaktan gözaltına alındı. Ele geçirilen silahların piyasada bin TL ile 3 bin TL arasında satıldığı belirlendi. Emniyete getirilen iki şahıs biten işlemlerin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.