TURMEPA’da Doğusel güven tazeledi

TURMEPA’da Doğusel güven tazeledi

DenizTemiz Derneği/ TURMEPA Kocaeli Şubesi’nin Genel Kurulu tamamlandı. Kurucu Başkan Vedat Doğusel, tek aday olarak güven tazeledi.

Ülkemizin denizleri ve su kaynaklarını korumak amacıyla 1994 yılında Rahmi Koç’un kurucu başkanlığında, İMEAK Deniz Ticaret Odası ile birlikte kurulan DenizTemiz Derneği/ TURMEPA Kocaeli Şubesi, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel kurucu başkanlığında 2018 yılında açıldı. Özellikle Mavi Nefes Eğitim Otobüsü Projesi ile öğrencilere denizin önemi ve koruması hakkında önemli bilgilerin aktarılmasını sağlayan dernek, birçok çevreci çalışmada da başı çekmişti. TURMEPA Kocaeli Şubesi’nin bir süredir Pandemi nedeniyle ertelenen kongresi önceki gün İMEAK DTO Kocaeli Şubesi’nin çok amaçlı hizmet binasında gerçekleşti. 

GENİŞ KATILIM

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Aykan Karademir, Kocaeli Kırım Tatarları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zümran Aracı, Doğu Marmara Gümrük Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Vatan ve Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül ile çok sayıda üyenin katıldığı genel kurulda yönetim ve denetim kurulu seçimleri yapıldı. Tek adaylı genel kurulda Kurucu Başkan Vedat Doğusel, güven tazeledi. 

Haber: Aleyna SEVENCAN

 

manset-1-071.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.