Turkuaz'da ilk hafta tamamlandı

Turkuaz'da ilk hafta tamamlandı

Turkaz Futbol Turnuvası’nda takımlar ilk haftayı tamamladı. Dün akşam haftanın ilk maçında Magna - Assan Hanil ile karşılaşıyordu.

Turkuaz Futbol Turnuvası’nda Ferruh Duygu Tesislerinde iki  müsabaka daha oynandı. Gecenin ilk maçında Zafer Elektrik ile Mali Müşavirler karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısında Mali Müşavir 17.dakikada Göksel ile bulduğu golle 1-0 öndeydi. İinci yarıda Zafer Elektrik 34.dakikada Rıza ile bulduğu golle beraberliği sağladı. İlerleyen dakikalarda gol sesi çıkmayınca müsabaka 1-1 bereabere bitti ve iki takım da bir puana razı oldu.
KOCAELİ B.BLD SON DAKİKA DA BİR PUANI KAPTI
Gecenin ikinci maçında Kolsan ile Kocaeli Büyükşehrt Belediyesi mücadele etti. Mücadelenin ilk yarısında iki takım da etkili oyun sergiledi, ancak gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 bitti. İkinci yarıda ise Kolsan maça iyi başlayarak 35.dakikada İsa'nın golüyle 1-0 öne geçti. Kocaeli B. BLD. golün ardından gol pozisyonlarına girdi, ancak sonuç alamadı. Müsabakanın son dakikasında Emre'nin golüyle beraberliği sağlayan takım, maçın bitiş düdüğü ile sahadan bir puanla ayrılmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.