Turkuaz’da bol gollü maçlar

Turkuaz’da bol gollü maçlar

Turkuaz Futbol Turnuvası’nda oynanan son grup maçlarında Oktay Metiner Mali Müşavirliği ile Uz-Er Makina rakipleri karşısında farklı galibiyetler kazandı.

UZ-ER MAKİNA KAZANDI  
Turkuaz Futbol Turnuvası’nda Ferruh Duygu Spor Tesisleri’nde Uz-Er Makina ile Gençlik Spor karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan Gençlikspor 7.dakikada Fatih ile 1-0 öne geçti. Ancal 24.dakikada Oğulcan beraberliği sağlayarak ilk yarı 1-1 bitti. İkinci yarıda ise 33.dakikada Bilal'in golü ile skoru 2-1 yapmasının ardından 34.dakikada Oğulcan skoru 3-1’e taşıyarak maçın sonucunu belirledi. Ferruh Duygu Spor Tesisleri’nde oynanan diğer karşılaşmada The Ness ile Oktay Metiner Mali Müşavirliği kozlarını paylaştı.  
OKTAY METİNER FARK ATTI 
Karşılaşmanın ilk yarısında The Ness oyun üstünlüğü ile 7.dakikada Fatih ile skoru 1-0 yaptı. Ancak Oktay Metiner golün ardından etkili oyunu ile 18.dakikada Mehmet Akif'in golü ile beraberliği sağladı. 20.dakikada ise Zafer ile skoru 2-1 yaparak ilk yarıyı önde kapattılar. İkinci yarıda The Ness geliştirdiği ataklar ile beraberliği sağlamak istedi ancak başaramazken 33.dakikada Tuncay Budakin'in golü ile skor 3-1 oldu. 47.dakikada Nazif'in golü ile karşılaşmayı Oktay Metiner Mali Müşavirliği 4-1'lik skorla kazandı.  
UZ-ER MAKİNA: 3
GENÇLİKSPOR:  1
STAT: FERRUH DUYGU 
HAKEM: Tolga Türksever***
UZ-ER MAKİNA: Zeki***,Sinan***(Tolga**) , Oğulcan***, Yunus Emre*** , Murat***, Ekrem***, Fahri***(Ahmet**) , , Akın***,  Bilal***
GENÇLİKSPOR:  Engin**, Kadir**(Uğur**) , Turgay**(Erhan**),  Samet**(Gürcan**) ,Göksel**,  Ziyagülhak**, Fatih**, Batuhan** 
GOLLER: Dk. 24-34 Oğulcan, Dk.33, Bilal (Uz-Er Makina) , Fatih Dk.7 (Gençlikspor)  
THE NESS: 1
OKTAY METİNER MM: 4
STAT: FERRUH DUYGU 
HAKEM: Tolga Türksever***
THE NESS: Y.Emre**, Fatih**, Hakan**, Kamil** (Melih**), Ali Emir**(Metin**), Enes**, Abdullah**, Ömer**(Abdullah Baykan**), Yunus** (Muhammet**)  
OKTAY METİNER MM: Şamil***, Nazif***, M. Akif***, Ender***,Fatih***, Turgay***, Zafer***, Tuncay Budakin***(Oktay**) , Yıldıray***
GOLLER: Dk.7 Fatih (THE NESS), Dk. 18 M.Akif, Dk.20 Zafer, Dk.33 Tuncay Budakin, Dk.47 Nazif (Oktay Metiner Mali Müşavirliği)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.