Turkuaz Turnuvası’nda KORDSA şampiyon

Turkuaz Turnuvası’nda KORDSA şampiyon

Oktay Kocatekin’in organize ettiği Turkuaz Futbol Turnuvası’nın final maçında Pirelli'yi penaltı atışlarında mağlup eden KORDSA şampiyon oldu

PENALTILARDA GÜLDÜ

Oktay Kocatekin organizatörlüğünde gerçekleştirilen Turkuaz Futbol Turnuvası final maçıyla sonra erdi. Yaklaşık iki aydır süren turnuvada şampiyon takım belli oldu. Final mücadelesinde Pirelli ile Kordsa kozlarını Yahya Kaptan Ferruh Duygu Tesisleri’nde paylaştı. Normal süresi 1-1 berabere biten maçın ardından penaltı atışlarına geçildi. Pirelli takımı yedi penaltı atışından beş penaltıyı kaçırdı. Kordsa ise yedi penaltıdan dördünü kaçırdı, üçünü ağlara gönderdi. Müsabakayı 4-3 kazanan Kordsa turnuvanın şampiyonu oldu.

KUPALAR VERİLDİ

Final müsabakasının ardından ödül törenine geçildi. Şampiyon Kordsa takımına kupasını  Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın,  MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu ve Kocaeli İl Temsilcisi Mitat Ağa birlikte verdi. İkinci olan takıma Pirelli’ye kupasını Kordsa Müdürü Kadir Topçu verirken,  Çulcu,üçüncü olan Filli Boya’ya kupasını takdim etti. Turnuvada gol kralı  Pirelli’den Mert Alkan olurken, en iyi centilmen oyuncu Brisa’dan Korhan Savaş oldu. En iyi yönetici Filli Boya'dan Turgay Polat seçildi. En iyi Teknik Direktör ise Filli Boya'dan Mehmet Ali Şahin oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.