Turkuaz münazarada Türkiye üçüncüsü

Turkuaz münazarada Türkiye üçüncüsü

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Münazara Ligi’nde Kocaeli’ni temsil eden, Gebze Gençlik Merkezi üyesi Gebze Teknikli üniversitelilerden oluşan Grup Turkuaz, Türkiye üçüncüsü oldu.

Gebze Gençlik Merkezi üyeleri, Gebze Teknik Üniversitesi öğrencileri Erkan Yılmaz ve Muhammet Emrah Küçük’ten oluşan Grup Turkuaz, Türkiye üçüncüsü..

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Münazara Ligi’nde Kocaeli’ni temsil eden ekip ağustos ayında Gebze Gençlik Merkezi’ndeki Kocaeli İl finalinde altı ekip arasından sıyrılarak birinciliği edinmiş ve Çanakkale’deki bölge finallerinde Kocaeli temsilciliğini hak edinmişti. 

Bölge finallerinde de ustalığını konuşturan Grup Turkuaz, Türkiye finallerinde de ritmini korudu ve üçüncülüğü edindi.

 

KÖKSAL TURAN’DAN

TEBRİK VE TEŞEKKÜR

 

Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan gençleri yürekten kutladığını belirtip, “Bu yarışmanın ilk aşamasından sonuçlanıncaya kadar bu güzel heyecanı bizlere yaşatan başta Gençlik Spor Bakanlığımız’ın değerli yöneticileri olmak üzere gençlerimizi tebrik ederiz. Gençlerimizi sıfırdan alarak bu aşamaya gelmelerinde çaba gösteren münazara hocamız, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Güngör İrdem Bey’e, gençlik liderlerime ve personelime, Gebze Teknik Üniversitemize, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ederim” dedi. (Haber Merkezi)

 

MünazaraBir konu üzerinde, belli kural ve yöntemlere uyularak yapılan sözlü tartışma.

genclik-5.jpggenclik-6-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.