Turkovac, Kocaeli'de uygulanmaya başlandı

Turkovac, Kocaeli'de uygulanmaya başlandı

Yerli ve milli aşımız Kocaeli Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı Derince Eğitim ve Araştıma Hastanesinde uygulanmaya başlandı.

Yerli ve milli aşımız  Turkovac, Kocaeli’de de uygulanmaya başlandı Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki heyet, önceki gün aşının  uygulanmaya başlandığı SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine ziyarette bulundu. Hizmetleri yerinde gözlemlemek amacıyla yapılan ziyarete  Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İrfan Kaynar ve Bulaşıcı Hastalıklar Birim Sorumlusu Ebru Çalışkan’da katıldı.  Heyeti hastanede ağırlayan hastane Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın, aşılama çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

AŞI OLAN VATANDAŞLAR SOHBET ETTİ

Aşılama odalarını tek tek gezerek hizmetleri yerinde inceleyen  ve aşılama çalışmalarında görevli personellere kolaylıklar da dileyen İl Sağlık Müdürü Yunus Pehlevan, aşı olan vatandaşlarla da bir süre sohbet etme imkânı buldu. Vatandaşların öneri ve görüşlerini dinleyen Pehlevan hastane yetkilileri ile de istişarelerde bulundu.

KOCAELİ’NE HAYIRLI OLSUN

İl Sağlık  Müdürü Pehlevan, SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uygulanmaya başlanan  “Turkovac” aşılama hizmetlerinin Kocaeli’ne hayırlı olmasını temenni etti. Ayrıca  vaka sayılarını azalmak için tedbirler ve aşının önemine değindi.  Ayrıca, Turkovac aşısı olmak isteyen vatandaşların, MHRS web/mobil ve Alo 182 üzerinden randevu olarak aşı olabileceklerini ifade etti.

Haber: Abbas ÇAKAR 

 

asi-5.jpg

 

asi-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.