Türkmen, partiler ve muhtarlar bir araya geldi

Türkmen, partiler ve muhtarlar bir araya geldi

 MHP Gebze Belediye Başkan adayı İbrahim Türkmen Dilaş Restaurant’ta istişare toplantısında partililerle bir araya geldi. Toplantıya MHP Gebze İlçe...

 

MHP Gebze Belediye Başkan adayı İbrahim Türkmen Dilaş Restaurant’ta istişare toplantısında partililerle bir araya geldi. Toplantıya MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, İbrahim Türkmen’in babası Selahattin Türkmen, MHP’li kanaat önderleri, eski belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

GEBZE VERDİĞİNİ ALAMADI

 MHP Gebze Belediye Başkan adayı İbrahim Türkmen yaptığı konuşmada, “Oldukça farklı duygular içerisindeyim. Gebzeli bir ailenin evladı olarak bugün karşınızdayım. Önümüzde bir adaylık sürreci var. Yapmamız gereken çok şey var. Sizlerin değerli fikirlerinizi almak adına çok fazla konuşmayacağım” diyerek konuşmasına son verdi. Türkmen’den sonra söz alan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, yolsuzluk iddialarına değinerek , “2014 yerel seçimleri milletimiz adına, ülkemiz ve bizim adımıza olmaz olmaz seçimlerden bir tanesi. Ülkemiz iyi yönetilmiyor zor bir süreçten geçiyor. Yerel yönetimlerde aynı durumlar söz konusu. Baktığımızda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en borçlu belediyelerin başında gelmekte. Gebze’ye baktığımızda Gebze köy konumunda. Büyükşehir aldıklarının yüzde 3’ünü verip hak ettiğini hizmeti Gebze’ye aktarmamıştır. İzmit ve diğer ilçelere dal-çık yaparken Gebze’ye bir Anibal kavşağı bile yapmadılar” dedi.

ÜÇ HİLALLİ BAYRAĞI ASACAĞIZ

 

Başkan Teşdemir, İbrahim Türkmen’in Gebze’nin geleceği olduğunu ifade ederek, “6 arkadaşımız adaylık konusunda bize başvurdu bunu üçe indirdik ve bunun neticesinde İbrahim Türkmen bizim adayımız oldu. Gebze’nin geleceğine damga vuracak bir aday çıkarttık. Biz kendisine çok güveniyoruz ve her zaman yanındayız. Bu tarihi fırsatı değerlendirelim kardeşime destek verelim ve Gebze Belediyesi’ne üç hilalli bayrağı asalım” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.