TÜRKMEN AİLESİ GÜÇLÜ GELİYOR

TÜRKMEN AİLESİ GÜÇLÜ GELİYOR

Büyük revizyon başlıyor;  Gebzespor’un son kurtuluş hamlesi 23 Kasım cumartesi günü yapılacak. Selahattin Türkmen ailesi mor menekşeyi kurtarmak...

Büyük revizyon başlıyor;

 

 

Gebzespor’un son kurtuluş hamlesi 23 Kasım cumartesi günü yapılacak. Selahattin Türkmen ailesi mor menekşeyi kurtarmak için düğmeye basacak. Genel kurul yarın 12.00’de başlayacak.

 

GEBZESPOR KONGREYE ODAKLANDI

2.lig, 3.lig derken Bölgesel Amatör ligde de düşme korkusunu derinden hissetmeye başlayan Gebzespor kurtuluşu yine kongrede arayacak. Kulübün eski Başkanı Selahattin Türkmen Gebzespor’u mali ve sportif açıdan düzlüğe çıkarmanın mücadelesini verecek. Kulübün içinden bulunduğu duruma seyirci kalamadığını ifade eden Türkmen Başkanlık koltuğuna oğlu İbrahim Türkmen’i oturtacak. Kendi şirketlerinden personel takviye etmeyi planlayan Türkmen ailesi Gebzespor’u kendi şirketleri gibi yönetmeye çalışacak.

Bu süreç cumartesi günü Gebzespor tesislerde başlayacak. Eğer başka bir adayın çıkmaması durumunda kulübü Türkmen ailesi devralacak kongre sonrasında Gebzespor tesislerinden kadrosuna kadar geniş çaplı bir revizyon yapılacak.

 

SORUNUMUZ PARA DEĞİL SEVGİ EKSİKLİĞİDİR

 

Gebzespor’u yeniden Gebze’ye sevdirmenin formülleri üzerinde duracak olan Türkmen, mazisiyle, taraftarıyla, büyük bir camia olan Gebzespor’u halkla bütünleştirmekten başka çıkar yolumuz yok. Küskünlükler, dargınlık bitmeli, bütünleşerek, samimi bir dille  tüm sorunları çözebiliriz. Gebze halkı, Gebzespor taraftarı bize inansın ve yanımızda olsun. Biz komada yaşam mücadelesi veren acil hastayı ayağa kaldırma mücadelesi vereceğiz. Teşhisimizle deneyimimizle, bunu başaracağımıza inanıyoruz. Gebzespor’un sorunu para değil, samimiyet, şeffaflık, sevgidir. Bu konuda herkesin yardımını bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.