Türkkan’a ‘Kansız’ dedi!

Türkkan’a ‘Kansız’ dedi!

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’ın Devlet Bahçeli’yle ilgili "İmralı canisinin sözcülüğüne soyunmak yakıştı mı sana? İstanbul’u alsan da neyleyeceksin? Türkiye’nin dibine dinamit koydun.

 Ülküsü uğruna hayatını kaybeden, gençliğini yitiren Ülkücü gençliğin cesedini çiğnedin.." açıklamalarına çok sert tepki gösteren Ünlü, sosyal medya hesabı üzerinden Türkkan’a, “Kansız” söyleminde bulundu.
Ünlü, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
1-Allah'ın lütfundan nasibini alamamış Kansız Lütfü, yine cibilliyeti icabı yetiştiği kapıya ürümüş. Kansız Lütfü; bırakınız Ülkücülüğü, en temel insanlık değerlerinden dahi mahrum olduğunu bir kez daha göstermiştir.
2-Siyasette şahsi yozlaşmanın en çarpıcı misali, bu insan müsveddesi Kansız Lütfü'dür. Kansız Lütfü; FETÖ laboratuvarında fitne ve fücur istihsali için beyni yıkanan moronlardan biri, hatta birincisidir. 
3-Kansız Lütfi gibiler için ahlak karakter zaafı, fazilet gönül kiri, edep ve hayâ çağ dışı yönelimlerdir. En sıradan Ülkücünün bile geçmişe birazcık olsun saygısı, hatıralara bir parça itibarı olur ama Kansız Lütfü için bütün bunlar aptalca temayüllerdir.
4-Kansız Lütfü'nün şeref ve haysiyete düşkünlük, Türk töresine ihtimam, rol model oluşturma gibi sorumlulukları yok sayması; Ülkücü Hareketin geleneksel değerlerini ve Ülküdaşlık hukukunu inkârı; siyaseten yok oluşun ve kokuşmuşluğun zirvesidir.
5-Bu Kansız Lütfü mahlûkunun düştüğü çukurun yanında esfel-i safilin bile erdemli bir makam ve mevki sayılır.
6(son)-İP'in önde gelenlerinin MHP'ye ve onun saygın lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye karşı gösterdikleri ahlaksız ve hayâsız tavır, bu moronların aramızdan ayıklanmasının ne kadar doğru olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Kocaeli  Gazetesi 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.