Türkkan köylere çıkarma yaptı

Türkkan köylere çıkarma yaptı

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli’nin köylerine çıkarma yaptı.

Cuma günü Ankara’dan Kandıra’ya giden Türkkan köylere çıkarma yaptı. Türkkan’a İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay'da eşlik etti.

Türkkan Kandıra’da Pınarlı, Teksen, Yağcılar, Çerçili köylerini ziyaret etti, muhtarlar; Hüseyin Gün, Kadir Yılmaz, Şerafettin Gökçe ve vatandaşlardan köylerin sorunlarını dinledi.

İlçe Başkanı Altınay ile birlikte sorunlarla ilgili detaylı bilgi alan Türkkan, sorunların tamamını TBMM’de dile getirip çözümü yolunda ilgili yerlere talepte bulunacaklarını ifade etti.

TABLET VAR İNTER

Kandıra’nın yakında baraj altında kalacak olan Teksen Köyü’ne yaptığı ziyarette Türkkan’ın köyde yaşayan 11 yaşındaki Ecrin ile yaptığı sohbet dikkat çekti. Türkkan bu sohbeti sosyal medya hesabında da paylaştı:

“Kandıra’nın yakında baraj altında kalacak olan Teksen köyüne yaptığım ziyarette 11 yaşındaki Ecrin kızımız geldi yanıma.

- “Beni dinler misin” deyip devam etti:

- Benim tabletim yok, tabletim olsa da köyde internet yok. Siz benim geleceğimi düşünmüyorsunuz.”

YENİ ÜYELERE ROZET TAKTI

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yaptığı ziyaretlerde partisine yeni üyeler de kazandırdı. Türkkan üyelerin rozetlerini de kendi eliyle taktı.

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, her zaman yaptığı gibi gittiği yerde hasta vatandaşları ziyaret etme geleneğini de sürdürdü. Geçmiş olsun dileğinde bulunan Türkkan, acil şifalar temennisinde bulundu. 

İYİ Partili Türkkan’ın Kandıra’daki son durağı Bağırganlı’ydı. Bağırganlı Limanı’nda balıkçılık yapan ilçe yöneticisi Adem Caner ile bir araya gelen Türkkan, burada Caner ve diğer balıkçılar ile sohbet etti.

2-909.jpg3-528.jpg

4-464.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.