Türkkan Gebze’de ziyaretlerde bulundu

Türkkan Gebze’de ziyaretlerde bulundu

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Gebze’de bir dizi ziyaretler ve temaslarda bulundu.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Nusret Acur, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve ilçe yöneticileri ile birlikte Gebze’nin sorunları ve çözüm önerileri hakkında istişarede bulunan Türkkan, Belediye Meclis Üyeleri’nin Belediye’de, kendisinin de TBMM’de bu konuları dile getireceğini ifade etti. Türkkan İlçe Başkanlığı’ndaki programın ardından Gebze’de birtakım ziyaretlerde bulundu. İYİ Parti Grup Başkan Vekili, esnafı ziyaret ederken karşılaştığı manzarayı da şu sözlerle ifade etti: “Gebze’de uğradığımız eczanede neden yakınıyor biliyor musunuz Eczacı beyefendi?

- “Veresiye ilaç talebi o kadar fazla ki” diyor.

İlgi Sağlık Merkezi’nde ise hastaların en ufak bir şikayetinde ilçelerde bulunan sağlık ocakları veya aile hekimleri yerine hastaneye gitmelerinin, hastanelerde anlamı olmayan bir yoğunluğa sebep olduğunu anlattı hekim arkadaşlar.”

 

TAZİYE ZİYARETLERİ

İYİ Partili Türkkan, Gebze’de taziyeye gitmeyi de ihmal etmedi. Geçen yıl hayatını kaybeden Milletvekili Bülent Atasayan’ın yakın zamanda ablası vefat etti. Türkkan, bu nedenle Bülent Atasayan’ın oğlu Alkış Atasayan’a taziye ziyaretinde bulundu. İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Gebze’de geçtiğimiz günlerde eşini kaybeden İYİ Parti Gebze İlçe Muhasibi Yıldız Bora Erten ve oğlu Bedirhan’ı da ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.  Türkkan Gebze’de Kadir İkinci’nin de misafiri oldu.

 

turkkan-(2).jpg

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.