“Türkiye Sınıfta Kalmıştır”

“Türkiye Sınıfta Kalmıştır”

 Abdülkadir Molla’nın idam kararının hukuki değil siyasi olduğunun gün gibi aşikâr olduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin...

 

Abdülkadir Molla’nın idam kararının hukuki değil siyasi olduğunun gün gibi aşikâr olduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik yayınladığı mesajda “Hükümetin Dış Politikada Sınıfta Kaldığını” ifade ederek sert bir dille eleştirdi.

 

“NE PAHASINA OLURSA OLSUN ÇALIŞIRDIK”

 

Çelik, “Şükürler olsun ki Milli Görüşçü kardeşlerimiz kardeşini kendinden üstün tutarak olayın ilk başladığı andan itibaren tepkilerini ortaya koymuşlar ve karınca misali safını belli etmişlerdir. Rabbimiz Şahit olsun ki biz yapabileceklerimizi yaptık. Eğer elimizde yetki olsaydı ne pahasına olursa olsun Ümmetin Mollası Abdulkadir Molla’nın idam edilmemesi için çalışırdık. Çünkü biz ‘Boynuzsuz koyunun Boynuzlu koyundan’ hakkını alacağına inandığımız gibi Ümmet kardeşliğine inanıyoruz. Fırat Kenarında bir koyunu kurt kaparsa bunun hesabının Hz. Ömer’den sorulacağına inandığımız gibi. Dünyanın diğer ucunda ki bir yerde bir Müslüman’ın burnu kanarsa bunun vebalini tepkisiz kalan göz yuman Müslümanlardan sorarlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.