Türkiye şampiyonluğu kupası Gölcük'e

Türkiye şampiyonluğu kupası Gölcük'e

Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası Yıldızlar Kategorisi'nde Türkiye Şampiyonu olan Rüzgar Yiğit Yılmaz ve 2. olan Yiğit Efe Cengiz, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım’ı ziyaret ettiler.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası Yıldızlar Kategorisi'nde Türkiye Şampiyonu olan Rüzgar Yiğit Yılmaz ve 2. olan Yiğit Efe Cengiz’i makamında ağırladı. Sporcuların şampiyonluk kupası ile Başkan Sezer’e konuk oldukları ziyarete Gölcük Görme Engelliler Derneği Başkanı Mevlüt Önerbay, Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat, Futsal takımı sporcuları ve aileleriyle katıldı.

 

“KARDEŞLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ziyarette konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,  “Gölcük’ümüzün gururu olan genç kardeşimi can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyor, yetişmesinde emeği geçen başta aileleri olmak üzere, hocalarına, Dernek Başkanlarımız Sayın Mevlüt Önerbay ve Sayın Hasan Bat’a can-ı gönülden teşekkür ediyorum. İlçemizin adı sportif duyurulması için her branşta çalışmalarımıza ve engelli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.