‘Türkiye ekonomisine değer katıyoruz’

‘Türkiye ekonomisine değer katıyoruz’

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Türkiye ekonomisine değer katıyoruz.” dedi.Gebze Ticaret Odası tarafından düzenlenen ‘Emekliliğiniz...

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Türkiye ekonomisine değer katıyoruz.” dedi.

Gebze Ticaret Odası tarafından düzenlenen ‘Emekliliğiniz için Buluşuyoruz, Türkiye BES’leniyor’ konulu panel dün gerçekleştirildi. GTO meclis salonunda gerçekleşen panele konuşmacı olarak Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdür Yardımcısı Murat Kayacı, Türkiye Sigortalar Birliği Genel Sekreteri Akif Eroğlu, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler olurken panelin moderatörlüğünü ise Hürriyet Gazetesi Yazarı Noyan Doğan yaptı. Panele Çayırova Belediyesi Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ile çok sayıda davetli katıldı.

BES’E GİREN ÜYELERİMİZ VAR

Panelde bir konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Bu panele ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sanayinin ve ticaretin yoğun olduğu yerde BES’i konuşacağız. Bu sistem çok güzel bir sistem. Sistemi iyi anlatmak lazım. Gebze olarak birçok önemli kuruma ev sahipliği yapıyor. 75 adet Gebze’de Ar-Ge merkezimiz var. 17 bine yakın üyemiz var. 2017 yılında 72 il toplamında fazla vergi verdik. Türkiye ekonomisine değer katıyoruz. BES’e giren üyelerimiz var. Üyelerimiz BES için süreyi bekliyor.” diye belirtti.

DÜNYADA EŞİ BENZERİ YOK

Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdür Yardımcısı Murat Kayacı Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili olarak bilgi vererek, “Bu sisteme yüzde 25 devlet katkı veriyor.” dedi. Türkiye Sigortalar Birliği Genel Sekreteri Akif Eroğlu da Bireysel Emeklilik Sistemi’nin devletin verdiği yüzde 25 katkı ile cömert bir sistem olduğunu ifade ederek, “Yüzde 47 oranında insanlar bu sistemde kalmayı tercih ettiği için bu oran güzel bir oran. Dünyada eşi benzeri olmayan bir sistem. Sistemin temelini vatandaş iyi kavramış ama detaylarını bilmiyor.” diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.