Türkiye ATV Enduro Şampiyonası Kartepe’de

Türkiye ATV Enduro Şampiyonası Kartepe’de

Türkiye Enduro, Motokros ve ATV Şampiyonası 3. Ayak Kartepe yarışları hafta sonunda Maşukiye’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek

Kartepe Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu ile Kartepe Motosiklet Spor Kulübü işbirliğinde düzenlenecek olan Türkiye Enduro, motokros ve Atv Şampiyonası 3. Ayak Kartepe yarışlarına, 15-16 Eylül tarihlerinde Maşukiye’de ev sahipliği yapacak.

KARTEPE’DE BULUŞACAKLAR

Yarışlara Akdeniz ve Ege bölgesinden 150’ye yakın sporcu katılacak. Motor sporları meraklıların şimdiden sabırsızlandığı Türkiye ATV Enduro Şampiyonası için Kartepe’ye çok sayıda sporseverin gelmesi bekleniyor.

ADRENALİN TUTKUNLARI

Doğa sporlarının cazibe merkezi haline dönüşen Kartepe’de yeni bir heyecan daha yaşanacak. Türkiye’nin en hızlı Enduro ve ATV pilotları hem doğaya hem de rakiplerine karşı zorlu mücadelelerde sergileyecek. Motor ve adrenalin tutkunlarını bir araya getirecek olan Kartepe yarışı, ıslak zemini ile pilotlara zor anlar yaşatacak. Şampiyona için ülkemizin bir çok ilinden yarışmacılar Kartepe’ye akın edecek.

ÜZÜLMEZ’DEN DAVET

Spor ve doğa turizmi merkezini Kartepe’de etkin olarak değerlendirdiklerini açıklayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kartepemiz Allah’ın lütfettiği bir doğa harikasıdır. Bu özelliklerini ilçemizin kalkınması için değerlendirmek bizim görevimiz. Bu tür organizasyonları önemsiyor ve destekliyoruz. Herkesi bu heyecanı yaşamaya, paylaşamaya davet ediyorum. Kartepe’de spor var, heyecan var, güzellikler var” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.