Türkiye 1.’Si Yine Gebze Kolejinden

Türkiye 1.’Si Yine Gebze Kolejinden

16 Temmuz 2020 Perşembe günü açıklanan LGS sonuçlarına göre tüm sorulara doğru yanıt vererek Türkiye birincisi olan Özel Gebze Koleji öğrencisi Deniz Yenigün, ailesi ve okul idarecileri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğanı makamında ziyaret ettiler.

16 Temmuz 2020 Perşembe günü açıklanan LGS sonuçlarına göre tüm sorulara doğru yanıt vererek Türkiye birincisi olan Özel Gebze Koleji öğrencisi Deniz Yenigün, ailesi ve okul idarecileri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü  Şener Doğanı makamında ziyaret ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, öğrenciyi, Özel Gebze Koleji’ni ve aileyi tebrik ederek başarılarının artarak devam etmesini diledi. Deniz Yenigün’ün ilçeye bu gururu yaşatmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

Okul tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Özel Gebze Koleji üstün başarısını pandemi sürecinde de sürdürmeyi başardı. Pandemi süresince eğitim öğretimin aksamadan devam etmesi adına, canlı ders bağlantıları, soru çözüm saatleri ve bire bir öğrenci takibi yapıldı. Eğitimdeki bu sancılı süreci başarılı bir şekilde yöneten Özel Gebze Koleji bu yıl da Türkiye 1. si çıkararak başarı geleneğini sürdürmeye devam ediyor. 2019-2020 Eğitim öğretim yılında 8. sınıfta 46 öğrencisi olan Özel Gebze Koleji %5’lik dilime 19 öğrenci ve %5-%10’luk dilim arasına 8 öğrenci yerleştirdi. Sayısal yönü oldukça kuvvetli öğrenciler yetiştiren Özel Gebze Koleji daha önce de Türk Zeka Vakfı Zeka Oyunları Yarışmasında Türkiye 2. LİĞİ, Ulusal Tales Matematik Yarışmalarında Türkiye 2. Liği, Türkiye 3. Lüğü ve Türkiye 5. Liği derecelerini, Uluslararası Kanguru Matematik Olimpiyatlarında Türkiye 3.lüğü Ve Türkiye 5. LİĞİ derecelerini kazanmıştı. Ayrıca bu yıl yapılan Tales Matematik Olimpiyatlarına ev sahipliği yaparak, bölge öğrencilerini olimpiyatlarla buluşturmuştur.

OKUL MÜDÜRÜ TEBRİK ETTİ

Okul müdürü Nevin Aslan yaptığı açıklamada:

“Hiçbir başarı tesadüf değildir. Özel Gebze Koleji olarak 23 yıllık bir okul olmamız ve bu süre içinde öğrencilerimizi; yaratıcılık, karar vermede çabuk hareket edebilme, analiz edebilme yetisi, problem çözme ve sorgulama alışkanlığını geliştirme özelliği, bilgiyi kendisinin yapılandırması ve bunun sonunda yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinme alışkanlığını kazanan bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlamaktayız. Öğretmen ve idare olarak veli ve öğrencilerimizle iyi iletişim kurmanın önemini ve her yıl başarı çıtasını yükselterek çağa ayak uydurmayı ilke edinen bir okuluz. Bu ilkeler ışığında öğrencilerimizi geleceğe taşıyoruz. Bu büyük başarılarından dolayı öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ederiz.

Eğitim sürecinde okulumuzun bünyesinde bulunduğu EPAŞ GROUP’ un yönetim kuruluna vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.