Türk Karatesi Şamdan’a emanet!

Türk Karatesi Şamdan’a emanet!

Sporcu, Hakem ve Antrenör olarak 40 yıldır hizmet ettiği Karate’de elde ettiği başarılarla efsane olan Gebze spor camiasını duayen ismi Adnan Şamdan, A Milli Takım Teknik Direktörlüğü’ne getirildi.

Gebze, spor camiasının duayen ismi Adnan Şamdan’a milli görev. Türk Karatesi’ne yaklaşık 40 yıldır sporcu, Hakem ve Antrenör olarak hizmet eden, onlarca Dünya, Avrupa Şampiyonları, yüzlerce Türkiye Şampiyonları yetiştiren, son Olimpiyat ikincisi Eray Şamdan’ın Antrenörü ve babası Adnan Şamdan A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine atandı. 11 Aralık’ta yapılan kongreyle Türkiye Karate Federasyonu Başkanlığı’na seçilen Av.Dr. Aslan Abid Uğuz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından yapılan görevlendirmede, Teknik Direktör Adnan Şamdan, 12 yıl sonra yeniden Milli Takım'ın başına getirildi. 

 

HAK, SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

35 yılı bulan Antrenörlük hayatından on binlerce gence eğitim veren ve Karate’deki başarıları efsane haline gelen, kırdığı rekorlarla adından söz ettiren Teknik Direktör Adnan Şamdan, uzun yıllar sonra yeniden A Milli Takım Teknik Direktörü olarak görevlendirildi. Aynı zamanda Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün de Teknik Direktörü olan Milli Antrenör Adnan Şamdan’ın böylesine önemli bir göreve getirilmesi bölgemizde de sevinçle karşılandı. Çok sayıda isim Teknik Direktör Şamdan’ı kutlayarak başarı dileklerini iletti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da yaptığı açıklamada, kente ilk Olimpiyat madalyasını getiren Milli Sporcumuz Eray Şamdan’ın babası ve Antrenörü Adnan Şamdan’ın bu milli vazifeyle görevlendirilmesinin kendileri için gurur verdiğini söyledi.

 

BAYRAĞI DAHA DA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ

7.Dan 5. Kademe Teknik Direktör Adnan Şamdan ise, bu zamana kadar dünyanın dört bir yanında Türk Bayrağını dalgalandırdıklarını hatırlatarak, bu başarıları Milli Takım çatısı altında da sürdüreceklerini söyledi. Şamdan, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Uzun yıllardır hizmet verdiğimiz Gebze’de ve Antrenörlüğünü yaptığımız DARES bünyesinde Olimpiyat, Dünya, Avrupa Şampiyonlukları yaşadık. Yüzlerce sporcumuz Türkiye-Balkan şampiyonluklarını yaşarken, onlarca sporcumuz da Milli formayı terletti. Yine onlarca sporcum Beden Eğitimi öğretmeni olarak eğitim camiamıza hizmet veriyor, aktif Karate hayatı sona eren öğrencilerim Antrenör ve Hakem olarak Türk sporuna katkı sunuyor. Şimdi A Milli Takım Teknik Direktörü vazifesiyle camiamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Türk Karatesi’nin dünya üzerinde bir marka değeri var ve bizler aldığımız bayrağı daha da yukarılara taşımak için çalışacağız. Üzerimizdeki yükün farkındayız. Bizleri bu göreve layık gören başta Federasyon Başkanımız Av.Dr. Aslan Abid Uğuz,  değerli yönetim kurulu üyeleri ve desteklerini esirgemeyen Karate Camiamıza teşekkür ediyorum” dedi. 

 

adnan-2-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.