Türk İş’ten Kocaelispor’a bilet desteği

Türk İş’ten Kocaelispor’a bilet desteği

Türk İş Kocaelispor’a yeni sezonun ilk maçında 2000 bin TL’lik bilet alarak destek verecek.

Kocaelispor yönetim kurulu üyeleri, Türk İş İl Temsilciliği’ni ziyaret ederek sendika üyelerini 1 Eylül Cumartesi Günü saat 20.00’de yeni statta gerçekleşecek olan sezon açılış maçına davet etti. Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, yönetim kurulu üyesi Sedat Köse tarafından gerçekleştirilen ziyarette Türk İş İl Temsilcisi Yakup Yıldız, Türk İş İstanbul 1’inci Bölge Temsilcisi Adnan Uyar ve sendika üyeleri katıldı. Kocaelispor Kulübü yönetiminin ziyaretinde konuşan Türk İş İl Temsilcisi Yakup Yıldız, Türk İş İstanbul 1’inci Bölge Temsilcisi Adnan Uyar Kocaelispor yeni sezon maçı için toplamda 2000 bin TL’lik bilet alarak takıma destek olacaklarını ifade etti.

 

 

22 FUTBOLCUMUZUN 21 TANESİ İZMİTLİ

Ziyarette  “Bu şehir alt yapı anlamında doğru işlenirse doğru bir coğrafya” diyerek alt yapının çok önemli olduğuna vurgu yapan Kocaeli Spor Başkanı Bahri Yavuz “22 futbolcumuz 21 tanesi İzmitli. Anons edilirken guru tablomuz olacak. 248 alt yapı futbolcumuz var. Seçilmiş futbolcular. Bizim ülkemizde insanlar müteahhitlik yaparak büyük paralar kazanmaya başladı. Ülke ve futbolun geldiği nokta örtüşüyor. Güce teslim olmamak lazım. Üretiyor olmamız lazım. Çabuk başarı finalde onu getiriyor. Orda da herkesten sabır istiyoruz. Sendikamızdan ve halkımızdan her ay imkanları dahilinde destek istiyoruz. Amacımız 5 bin bilet al 20 bin- 100 bin ver değil. Stada gelmesi, oradaki ambiyansı yaşaması.

HEYECAN YARATTI

Yavuz’un ardından konuşan Türk İş Kocaeli İl Temsilcisi Yakup Yıldız, “Ortak değerimiz Kocaelispor. Yönetimde bulundum. Başkan ve ekibini kutluyorum. Kocaeli’nde yaşayan herkes, iş yapan herkes geçmiş dönemlerde çalışan kesim olarak her davete iştirak etmeye çalıştık. Günümüzde yeterli olmadığın biliyorduk. Deniz yıldızı hikayesi herkes bilir. Bu misal düsturla her daim kentin sembol takımı yanında olduk. Kampanyaya öncü olan Saffet Sancaklı’ya ederiz. Başlatmış olduğu bir kampanya Sayın valimiz, belediye başkanlarımızın kamuoyu karşısına çıkara takımın kurtuluşu ile ilgili destek istemesi heyecan yarattı” dedi.

TRİBÜNE DAVET EDECEĞİZ

Konuşmasına devam eden Yıldız “Çalışan kesim olarak sesiz kalmamız söz konuş olamaz. Kampanya etrafında hem taraftar, hem ekonomik destek sağlamaya çalışacağız. Bu kentin sembol takımı diyoruz ama kentin zamanında onuru gurunu olmuş ülkeyi yurt dışında temsil etmiş bir takım. Bu kentin onurunu tekrar layık olduğu yere taşımak kentte yaşayan herkese vazife olarak düşüyor. Bu hafta sonu fabrikalarımla ne kadar çalışanımız varsa tribüne davet edeceğiz. Kentte başlatılan kampanyalara destek olmasını rica edeceğiz” dedi.

 

 

BİN LİRALIK BİLETTE BEN ALACAĞIM

Sözlerinin sonunda sanayicilere de seslenen Yıldız, “Bu kentin havasını suyunu toprağını kirleten, bu kente zenginliklerine zenginlik katan sanayi kuruluşlarına, ticaret yapan erbaba, esnaf erbabına seslenmek istiyorum. Kentin onuru hep birlikte el birliği ile kurtaralım. Sanayi Odası, Ticaret Odası ve Esnaf odası herkesin taşın altına gövdelerini koymasını bekliyorum. Biz kentin kurtuluşu için oluşan her türlü tedavi yönteminde emek kesimi olarak varız. 1000 TL’lik bilet ben alacağım” dedi.

ENKAZDAN ÇIKACAK

Yıldız’ın ardından konuşan Türk İş İstanbul 1’inci Bölge Temsilcisi Adnan Uyar, “Biz de bu işin bir tarafındayız. Kocaeli sporla ilgili bütün gelişmelerle katkı sağlayan bir büyükşehir belediye başkanı vardı kullanıldığını hissettiğinde kırgınlık yaşadı ve elini eteğini çekti. Bahri başkan yok olmuş ve bitmiş takımı kurtarmak için bu göreve geldiler. Kocaelispor’u bu enkazdan çıkaracak diye bir inancı var. Başarılar diliyorum. Bu yönetim güvenden dolayı destekleniyor. Sanayicilere de güven kazandıracaktır. 1000 TL bilette ben alacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.