Türk Eğitim-Sen’in promosyon inadı üye başı 9 bin lira kazandırdı

Türk Eğitim-Sen’in promosyon inadı üye başı 9 bin lira kazandırdı

Türk Eğitim-Sen yetkili olduğu Gebze Teknik Üniversitesi’ndeki promosyon ihalesinin ilkinde verilen rakamı beğenmeyerek ihale yeniledi. İkinci ihalede üyesine ilaveten 9 bin 250 TL kazandırıp kişi başı 24 bin 500 TL’yi söktü aldı

Türk Eğitim-Sen Kocaeli 2 No’lu Şube yetkili sendika olduğu Gebze Teknik Üniversitesi’nde promosyon ihalesini sonuçlandırdı. Şube yönetimi tarafından yapılan bilgilendirmeye göre;

GTÜ tarafından maaş ve diğer ödemelerin yapılması amacı ile kasım ayında çalışma başlatıldı, bankalara çağrıda bulunuldu. İlk ihale 14 Kasım’da kapalı zarf usulü, ikinci ihale 17 Kasım’da açık artırma usulü gerçekleşti.

İkinci aşamada verilen en yüksek teklif 18 milyon 150 bin lira oldu. Bin 190 çalışanın olduğu üniversitede kişi başına 15 bin 250 TL’lik miktarın beklentilere ve piyasa şartlarına göre düşük kaldığı gerekçesiyle ihale komisyonu tarafından açık artırma usulü ile yeni bir ihale yapılması kararlaştırıldı.

30 Aralık’ta tekrarlanan ihale 60 tur sürdü. En yüksek teklif Türkiye İş Bankası Gebze Şubesi’nden, 29 milyon 250 bin TL şeklinde geldi ve anlaşmaya varıldı. Buna göre toplam bin 190 (1190) personelin her birine 24 bin 500 TL tutarında promosyon ödemesi yaptırılacak. Şube promosyon konusundaki tutumu ve ısrarıyla her bir üyesine ilaveten 9 bin 250 TL daha kazandırmış oldu.

TÜRKCAN’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

TES Kocaeli 2 No’lu Şube Başkanı Kürşad Türkcan promosyon ihalesinin sonuçlanmasının ardından Gebze Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Nadir Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Türkcan, Yıldırım ile birlikte süreçte emeği geçen Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hacı Ali Mantar ve Komisyon Başkanı Prof.Dr.Nilay Coşgun’a teşekkür etti.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.