Turizmcilerde adayların kardeşliği

Turizmcilerde adayların kardeşliği

GTO komite seçimlerine sabah saatlerinde yaşanan, kavganın eşiğinden dönülen iki vaka gölge düşürmüştü. Turizm otomotivcilerin 26’ncı komitede iki ayrı listenin adayları İsa Gül ve Sezai Gürses olması gerekeni sergiledi

Gebze Ticaret Odası  komite seçimlerine sabah saatlerinde yaşanan, kavganın eşiğinden dönülen iki vaka gölge düşürmüştü. Turizm otomotivcilerin 26’ncı komitede iki ayrı listenin adayları İsa Gül ve Sezai Gürses olması gerekeni sergiledi..

mor-beyaz-9.jpg

Günün en güzel karelerinden biri. Turizm ve otomotivcilerin yer aldığı 26’ncı meslek komitesinde Mavi Liste adayı İsa Gül (soldaki) ve Mor Beyaz liste adayı Sezai Gürses. 

mor-beyaz-2.jpg

Üçer Güvenlik’in komitesinde, Mor Beyaz Liste’den aday olan Mehmet Salih Uçar’ın babası ve babasının arkadaşları. 

mor-beyaz-4.jpg

Çayırova’dan Murat Küçük, 39’ncu; Azmi Afat, 17’nci komite. 

 

mor-beyaz-5.jpg

 

Batuhan Kuş, 29’ncu komiteden aday. Marmara Teknik firmasını temsilen makine grubundan meclis adayı. 

 

mor-beyaz-6.jpg

GEBZESİAD Başkanı Muhammed Cihat Demirtaş; inşaatçıların yer aldığı 27’nci komiteden aday. Bu grupta iki liste yarışıyor. 

 

mor-beyaz-3.jpgGebze Ticaret Odası Başkanı ve Başkan adayı Nail Çiler kongrenin ilk bir saati içinde, oda binası önünde.

 

mor-beyaz-13.jpgYine turizm firmalarının yarıştığı 26’ncı meslek komitesinin adayları Ataman Adıgüzel, Gökhan Subaşı ve bir süre önce Yeni Umut Okulları’na da ortak olan Siyahi Turizm’den Sinan Yanık, destekçileriyle birlikte günün anısına objektifimize bu pozu verdi.

 

mor-beyaz-14.jpgİnşaatçılarda; 27’nci meslek komitesinden Güney Deniz ve Abdullah Özdemir’i önümüzdeki dönemde meclis üyeliği sıralarında görebiliriz.

 

mor-beyaz-15.jpgGebze Ticaret Odası Meclis Başkanvekili Oğuz Şerifalioğlu gergin meclisin her zamanki yapısıyla sakin yüzlerinden biri oldu. Bu dönem de Nail Çiler ile birlikte hareket edip 27’nci komiteden meclise aday olan Şerifalioğlu, “Ahmet Hakan Hocaoğlu’nun rakibiyim” diye nükteli bir gönderme de yaptı. Şerifalioğlu, 12’nci meslek komitesinin adayı Yasin Altay ile birlikte.

 

mor-beyaz-16.jpg

 

mor-beyaz-17.jpgGebze Güzeller OSB Başkanı Adem Ceylan kongrede aralarında Hamit Kuş’un da aralarında bulunduğu Sivaslı hemşerilerinin de yoğun ilgisini gördü. GTO Başkanı ve Başkan adayı Nail Çiler’in de yakın ilgi gösterdiği Ceylan gazetemize yaptığı açıklamada meclis üyesi adayı olmadığını söyledi.

 

mor-beyaz-18.jpgBir dönem AKP’den Dilovası İlçe Başkanlığı yapan, bu dönem de il yönetiminde yer alan, oda seçimlerinde GTO Başkanı ve Başkan adayı Nail Çiler ile hareket etme kararı alan Osman Akbulut, 36’ncı komiteden meclise aday. Lojistikçilerin yer aldığı komitede iki liste yarışıyor.

 

mor-beyaz-19.jpgYine iki listenin yarıştığı, yazılımcıların yer aldığı komitenin adaylarından Ulaş Vural, GTO meclisinde ilk deneyimini bu dönem yaşamak istiyor. Vural, Çiler ile yol yürümeye karar verdi.

 

mor-beyaz-23.jpgKızılay Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, yine inşaatçıların yer aldığı 35’nci meslek komitesinden aday.

 

mor-beyaz-24.jpgGıdacı Musa Yorulmaz, 34’ncü meslek komitesinden aday.

 

mor-beyaz-25.jpgOtomotivcilerin yer aldığı 13’ncü meslek komitesinin mevlis üyeliğini yedekten zorlayacak Mehmet Yılmaz ve Zeki Kul birarada.

 

mor-beyaz-26.jpgGenç girişimciler Berk Özcan, Berkay Balcı ve Furkan Bay, 15’nci komiteden meclisi zorladı.

 

mor-beyaz-27.jpgPolat Yüceloğlu meclise veya yönetimi aday değil, oda üyesi seçmen. Oyunu Nail Çiler ile hareket eden adaydan yana kullandı.

 

mor-beyaz-31.jpgServis camiasının sevilen sempatik yüzü Ayhan Tektaş hiçbir yere aday değil. Çiler’i destekliyor.

 

mor-beyaz-22.jpg27’nci meslek komitesinin siyah giyen adamları günün anısına bir arada.

 

mor-beyaz-1.jpg

 

mor-beyaz-7.jpg

 

mor-beyaz-8.jpg

 

mor-beyaz-20.jpg

 

mor-beyaz-21.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.