Turan Atilla aday adayı oldu

Turan Atilla aday adayı oldu

Gebze Anibal Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevinden ayrılarak devlet memurluğundan istifa eden Turan Atilla İyi Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı oldu.

İyi Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olan Turan Atilla önceki gün İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaretle ilgili olarak İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, “TBMM 28.Dönem Milletvekili Seçimlerinde partimizden Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olmak için Anibal Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevinden ayrılarak Devlet Memurluğundan istifa eden Turan Atilla müdürümüzü ilçe teşkilatımızda ağırlayarak partimize üyeliğini gerçekleştirdik. Hayırlı olsun” dedi.

“KOCAELİ İYİ OLACAK”

 

İyi Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olan Turan Atilla dün de İyi Parti Genel Merkezi’ne giderek resmi başvuruda bulundu. İyi Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olan Turan Atilla başvuruda bulunduktan sonra, “28.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için milletvekilliği aday adaylığı için başvurumuzu İYİ PARTİ genel merkezinde yaptık. Türkiye İYİ olacak, Kocaeli İYİ olacak” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.