Tüm üyeleri oy kullanmaya davet ediyorum

Tüm üyeleri oy kullanmaya davet ediyorum

 CHP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Yılmaz yarın gerçekleştirilecek olan önseçimle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bir demokrasi şöleninin...

 

CHP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Yılmaz yarın gerçekleştirilecek olan önseçimle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bir demokrasi şöleninin yaşacağını Pazar günkü önseçime tüm üyelerimizin sandık başına gelip oy kullanmalarını istiyoruz” dedi.

SÖZ VE YETKİ PARTİLİLERDE

 

CHP Gebze’de yarın yapılacak olan ve CHP Gebze Belediye başkan adayının belirleneceği önseçimle ilgili olarak CHP Gebze Belediye Başkanı Yakup Yılmaz yazılı bir basın açıklaması yaptı. Önseçimin bir demokrasi şöleni havasında geçeceğini ifade eden Yakup Yılmaz, “Önseçim gününe kadar Gebze’de bulunan tüm mahallelerde mahalle başkanı ile birlikte mahallelerde bulunan partililerimiz ve vatandaşlarla bir araya geldik. Yaptığımız bu toplantılarda hem partililerin hem de vatandaşlarımızın bize yönelik talep ve beklentilerini cevapladık. Şimdi ise söz ve yetki üyelerimizin elinde. Üyelerimizin sandığa gelip kararlarını verecektir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.