“Tüm milli görüşçüleri bekliyoruz”

“Tüm milli görüşçüleri bekliyoruz”

Kongre sonrasında ki ilk Divan toplantılarını icra edeceklerini söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Tüm milli görüşçüleri bekliyoruz” dedi.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan olağan kongre heyecanını yaşayan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı şimdi de yarın gerçekleştireceği kongre sonrasında ki ilk ilçe divan toplantısına hazırlanıyor. İlçe Başkanı Mustafa Türel, şölen havasında gerçekleştirdiğimiz kongremizin ardından yapacağımız ilk ilçe divan toplantısında da aynı coşkuyu görmek istediklerini söyleyerek tüm Milli Görüşçü kardeşlerimizi yarın ilçe binası konferans salonunda icra edeceğimiz Divan toplantısına beklediğini söyledi.

 

“HERKESİ DİVANIMIZA BEKLİYORUZ”

Yeniden büyük Türkiye yeni bir Dünya hayali ile yaklaşık elli yıla yakın bir siyasi geçmişi bulunan Milli Görüş geleneğinin Gebze’de öncülüğünü yaptıklarını ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Geçtiğimiz haftalarda şölen havasında gerçekleştirdiğimiz ilçe kongremizin ardından şimdi de ilk divan toplantımızı gerçekleştireceğiz. Derdimiz kentimizdir. Beraber nefes aldığımız yaşadığımız hemşerilerimizle nasıl daha iyi bir Gebze’de yaşarız bunun mücadelesini veriyoruz. Bunun için yarın akşam İlçe Binası Konferans salonunda gerçekleştireceğimiz Divan toplantımıza sadece Milli Görüşçü kardeşlerimiz değil derdi Gebze olan herkesi bekliyoruz” dedi.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.