Tüm işçi sınıfı örgütlenene kadar yanlarında olacağız

Tüm işçi sınıfı örgütlenene kadar yanlarında olacağız

Deriteks Genel Teşkilatlanma Sekreteri Ayhan Yılmaz ve sendika yöneticileri Baldur Grevi’ni 34’ncü gününde ziyaret etti. Yılmaz tüm işçi sınıfı örgütlenene kadar tüm sendikaların grev ve direnişlerine destek olacaklarını söyledi

 

heyet-004.jpg

Baldur Süspansiyon’un grevdeki işçilerine bir destekte genel merkezi İstanbul’un Tuzla İlçesi’nde bulunan Türk-İş’e bağlı Deri Dokuma ve Tekstil İşçileri Sendikası – Deriteks’ten geldi. Deriteks Genel Teşkilatlanma Sekreteri Ayhan Yılmaz tüm işçi sınıfı örgütlenene kadar tüm sendikaların grev ve direnişlerine destek olacaklarını söyledi.

73 YILLIK SENDİKA

merkez-001.jpg

73 yıllık sendikanın genel merkez ve Tuzla Şube yöneticileri Baldur grevine 34’ncü günde konuk oldu. Ziyaret heyetinde Ayhan Yanılmaz ile birlikte genel merkez yönetim kurulu üyeleri Özgür Canpolat ve Binali Tay, Tuzla Şube Başkanı Hikmet Numanoğlu ve şube sekreteri Pembe Maden ile işyeri temsilcileri yer aldı.

BÜTÜN SINIF ÖRGÜTLENENE KADAR

kizlar-016.jpg

Genel Teşkilatlanma Sekreteri Ayhan Yılmaz ziyaretlerine dair gazetemize yaptığı değerlendirmede, “Sendika ayırımı yapmadan tüm direnişlerde emekçilerle birlikteyiz. Bütün işçi sınıfı örgütlenene kadar, yanlarında olmayı sürdüreceğiz. Bugünde Baldur işçilerinin yanındayız. Direnişleri direnişimizdir” diye konuştu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.