Tüm iddiaların asılsız olduğunu belgelerle kanıtladık

Tüm iddiaların asılsız olduğunu belgelerle kanıtladık

Gerçekleştirdiği basın açıklamasında bu zamana kadar AKP ve MHP’liler tarafından türlü karalama kampanyalarına maruz kaldıklarını ifade eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, tüm iddiaların asılsız olduğunu belgelerle kanıtladıklarını belirtti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalar yaptı.

Bugüne kadar türlü karalama kampanyalarına maruz kaldıklarını ve hepsinden belgelerle aklandıklarını ifade eden Başkan Hürriyet, “AKP ve MHP’liler yapılan ufacık sevhen bir hatayı bildikleri halde resmi evrakta sahtecilik yapıyor dediler. Bir yıl öncesinde Kandıra Belediyesinin aldığı tuzu bugünün enflasyonuyla kıyaslamadan İzmit Belediyesi daha pahalıya alıyor dediler. Mazot fiyatları günden güne artarken Gebze Belediyesinin aynı firmadan ve aynı tarihlerde İzmit Belediyesinden daha pahalıya tuz aldığı ortaya çıktı. Cevap veremediler.

“SAHTE BELGELİ GELİN İÇİN AÇIKLAMA YAPILMADI”

Fotokopi kağıdı ihalesi üzerinden bizi milyonluk yolsuzluk yapıyormuş gibi göstermeye çalıştılar. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 3 buçuk milyona fotokopi makinası kiraladı. 10 yıldır Sivil Toplum Teşkilat Başkanı Gülnur Bozkurt bu ihaleyi nasıl alıyor? Bir kurumda fotokopi makinası nasıl kiralık olur? Biz DMO’dan 3’te 1 fiyatına aldık diyoruz yine arkadaşlardan ses yok. Muharrem Tutuş’un ofis ortağının yıllarca İzmit Belediyesinin muhasebesini tutup tutmadığını soruyoruz, ses yok. Sahte belgeyle memur olan milletvekili gelini ile ilgili bir açıklama yok.

“HALKA BİLGİ VERMEDİLER”

Millet KPSS’de atanamadı diye intihar ederken, yıllarca dirsek çürütürken seçime 3 gün kala bütün yakınlarını, yandaşlarını, gelinlerini, çocuklarını haksızca memur yaptılar. Ellerine vicdanlarına koyarak bir açıklama bile yapmadılar. Yürüyüş yolunu 37 milyona pazarlık usulü ile verdiler, patladılar. El çektirip kendileri tamamlamak zorunda kaldılar. Hiçbir şekilde halka bilgi verme gereğinde bulunmuyorlar” dedi.

Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.