Tüm Emekli-Sen sesini Yüksek perdeden duyuracak

Tüm Emekli-Sen sesini Yüksek perdeden duyuracak

Tüm Emekli-Sen Gebze’nin olağan kongresinde başkanlığa, kongreden birkaç gün önce ikinci şiir kitabı “Sesimi kendim duymam” basılan şair başkan Cemil Yüksek yeniden seçildi. Yüksek, “Emeklilerin sesini yüksekten duyurmaya devam edeceğiz” dedi

Tüm Emekli-Sen Gebze Şubesi’nin üçüncü olağan kongresinde başkanlığa yeniden Emekli Öğretmen Cemil Yüksek seçildi. Kongrede seçime Yüksek başkanlığındaki tek listeyle gidilerken yürütme kurulunda Cemal Erkan, Recai Özel, Mustafa Bakırcı, Eşref Gürsoy, Aşur Bayraktar ve Muhittin Eroğlu yer aldı. Üst kurul delegasyonuna ise Cemil Yüksek ile birlikte yönetiminden Cemal Erkan ve Recai Özel seçildi.

BİRLEŞİK MÜCADELE

BİLKAR Genco Erkal Tiyatro Sahnesi’nde gerçekleşen kongrede divan başkanlığını BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli üstlendi.

5003-009.jpg

Kongreye Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Eylem Bahadır da katıldı. Kongrede konuk konuşmacılar bölümünde söz de alan Bahadır emeklilerin, eğitimcilerin ve emekçilerin birleşik mücadelesine vurgu yaptı. Bahadır kongrede güvenoyu alarak bir kere daha şube başkanı seçilen Cemil Yüksek ve yönetimine yeni döneminde başarılar diledi.

Kongrede divan başkanlığını üstlenen Serdar Dikkatli de emeklilerin içinde bulunduğu genel, ekonomik, sosyal, yaşamsal sıkıntıların altını çizerek örgütlenme ve örgütlü mücadelenin önemine değindi.

SESİMİ KENDİM DUYMAM

Öte yandan geçtiğimiz yıl ilk şiir kitabı, “Dünyayı sığdırırdın avuçlarına” adıyla yayınlanan Cemil Yüksek’in ikinci şiir kitabı, “Sesimi kendim duymam” yayınevinden çıktı. Kısa bir süre sonra dağıtımı başlayacak. Yüksek kongrede yeni kitabının mutluluğunu yaşarken tebrikleri de kabul etti. Yüksek, “Tüm Emekli-Sen Gebze bu dönemde emeklilerin talep ve beklentilerini dillendirip emeklilerin sesini duyurmaya devam edecek” diye konuştu.

 

5006-005.jpg

Kitabın ön kapağında köklü bir ağaç fotoğrafı, arka kapağında Yüksek’in kitabını da adlandırdığı “Sesimi kendim duymam”dan kesit yer alıyor.

5004-009.jpgKongre müzik dinletisi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.