Tülin Keçeci Güngör, KSMMMO’ya aday

Tülin Keçeci Güngör, KSMMMO’ya aday

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Genel Sekreteri Tülin Keçeci Güngör, 14-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek oda seçiminde başkan adayı olduğunu açıkladı.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Olağan Seçimi 14-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Mustafa Taşpınar’ın yeniden aday olmadığı seçimde, Etkin Grup Başkan Adayı Tülin Keçeci Güngör, seçimde başkan adaylığını açıkladı. Güngör, 18 Şubat Cuma günü (bugün) saat 11.00’de Antikkapı Restoran’da düzenleyeceği basın toplantısında adaylığını resmen ilan edecek.

 

MESLEKTAŞLARINI DAVET ETTİ

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan adayı Tülin Keçeci Güngör, başarılı bir isim. KSMMM odasında edindiği tecrübeyi ve bilgi birikimini önümüzde ki 3 yıllık dönemde Başkan olarak devam ettirmek isteyen Tülin Keçeci Güngör, 18 Şubat Cuma günü düzenleyeceği basın toplantısına tüm meslektaşlarını adaylık açıklamasına davet etti.

 

TÜLİN KEÇECİ GÜNGÖR KİMDİR?

İzmit Ticaret Lisesi’nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Adalet Yüksekokulunu bitirdi. 1988 Yılında Kocaeli’ de mesleğe Serbest Muhasebeci olarak başladı. 2009 Yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik unvanını aldı. 1992 Yılından bu yana aktif olarak oda komisyonlarında görevler üstlendi. 2006-2008 ve 2013-2016 yıllarında Basın Yayın Komisyon Başkanlığı, 2016-2019 döneminde Kocaeli SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Oda Sekreterliği görevlerini yürüttü. 2016 yılından bu yana Türkiye Muhasebe Uzmanları Derneği (TMUD) üyesi olup, halen Kocaeli Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği Başkanlığı’nı ve 2019 yılından bu yana Oda Sekreterliği görevini yürütmektedir. Mali Müşavir Atilla Güngör ile evli olan Tülin Keçeci Güngör Alaz adın da bir çocuk annesi.

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.