TÜKSİAD’dan Afyon’da eğitim

TÜKSİAD’dan Afyon’da eğitim

  Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) 35 kişilik işadamı heyeti ile Afyonkarahisar’a eğitim ve kültür gezisi düzenledi.Tüm...

 

 Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) 35 kişilik işadamı heyeti ile Afyonkarahisar’a eğitim ve kültür gezisi düzenledi.

Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği çatısı altındaki TÜKSİAD Akademi eğitimlere hız verdi. Geçtiğimiz aylarda Trabzon’da bir gurup işadamına eğitim veren TÜKSİAD Akademi’nin ikinci eğitim programı Afyonkarahisar’da gerçekleşti. Tüksiad Genel Başkanı Nurettin Aslantürk başkanlığındaki 35 kişiden oluşan işadamı heyeti Afyon’da eğitim kampına girdi. Gebze, Kocaeli ve Türkiye’nin bazı illerinden TÜKSİAD Akademi’nin eğitim programına katılan işadamları İkbal Termal Hotel’de konakladı. Eğitim programı TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk’ün açılış konuşması ile başladı. Sanayinin başkenti Kocaeli’nde faaliyet gösteren ve merkezlerinde Kobi olan Derneğin Türkiye derneği olma yolunda çalışmalar yaptığını ifade eden TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, geçmişte bir birinden önemli hizmetlere imza attıklarını belirterek, 2018 yılında hız kesmeden çalışmaların devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.