TÜBİTAK MAM ile yeşil verimlilik

TÜBİTAK MAM ile yeşil verimlilik

TÜBİTAK MAM Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü (ÇTÜE), temiz üretim konusunda sanayicilere hizmet veren kişi ve kurumların kapasitesinin geliştirilmesi, Ar-Ge projelerinin geliştirilmesi ve yürütülmesi temiz üretim teknolojilerinin geliştirilmesini sağlıyor

Aynı zamanda sektörel bazda en iyi uygulamalar ve referansların paydaşlara tanıtımına yönelik eğitim ve koordinasyon programları düzenliyor.

2013 yılından bu yana Ulusal Temiz Üretim Merkezi görevini yürütmekte olan TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü (ÇTÜE), temiz üretim ve kaynak verimliliği konularında uzun yıllardır ülkemizin farklı illerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, TÜBİTAK MAM ÇTÜE, 2021 yılında Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)  ile "Yeşil Verimlilik Yönetim Danışmanlığı" altında Bursa ilinde Yeşil Verimlilik çalışmalarına başladı.

TÜBİTAK MAM ve BEBKA iş birliği ile Yeşil Verimlilik konusunda Bursa ilindeki işletmelerde eğitim ve uygulama desteği ile farkındalık yaratılması amaçlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.