TSE’DEN SATI’YA VERGİ PLAKETİ

TSE’DEN SATI’YA VERGİ PLAKETİ

 Geçtiğimiz yıl ödediği vergi ile Kocaeli’nde birinci, Türkiye’de de 18. Olan işadamı Dr.Müh.Murat Mustafa Satı TSE tarafından plaket ile ödüllendirildi.Hafta...

 

Geçtiğimiz yıl ödediği vergi ile Kocaeli’nde birinci, Türkiye’de de 18. Olan işadamı Dr.Müh.Murat Mustafa Satı TSE tarafından plaket ile ödüllendirildi.

Hafta başında TSE Deney ve Kalibrasyon Merkezi Başkanı, Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev ile bir araya gelen Kocaeli Vergi rekortmeni işadamı Murat Mustafa Satı çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundular.

Vergi  ödemenin en büyük vatandaşlık borcu olduğunu söyleyen Mehmet Hüsrev “ Türkiye’nin ve bizim sizin gibi işini düzgün yapan vergisini ödeyerek Ülke ekonomisine katkı sunan işadamlarımıza ihtiyacı var, yaptığınız yaptığınız işlerin belgelendirilmesinde her zaman yanınızdayız,Ülke ekonomisine sunduğunuz katkılar için size teşekkür ediyoruz” diye konuşarak TSE’nin plaketini sundu.

 

 TSE Deney ve Kalibrasyon Merkezi Başkanı, Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev’in bu jesti karşısında oldukça duygulanan Kocaeli Vergi rekortmeni Dr.Müh. Murat Mustafa Satı’da “Vergi ödemek demokrasinin gereği,daha ileri, ekonomik olarak daha fazla rahatlamış bir Türkiye’de yaşamak istiyorsak herkes vergisini kuruşu kuruşuna ödemeli, bende sizin TSE’deki çalışmalarınızı takip ediyor sizleri kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.