“TRT çocuk kanalının bu kaçıncı rezaleti?”

“TRT çocuk kanalının bu kaçıncı rezaleti?”

Demokrasi ve Atılım Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammed Ali Ünsür yaptığı açıklamada, “TRT rezaletlere doymadığı gibi gelen tepkilere de kulağını tıkamaktadır” dedi.

Deva Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammed Ali Ünsür TRT Çocuk Kanalı ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Muhammed Ali Ünsür yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızı güvenle emanet ettiğimizi düşündüğümüz ve daha önce de birçok rezalete imza atan TRT Çocuk kanalı ve ilgili yayınlar için gerekli müdahalelerin yapılmasını çocuklarımız adına, kamu adına talep ediyoruz.  Yetkililere tekrar sesleniyoruz, TRT rezaletlere doymadığı gibi gelen tepkilere de kulağını tıkamakta. Bir açıklama yapmak ve Z Takımı denilen rezil çizgi filmi kaldırmak için ne bekliyorsunuz? Bu işin takipçisi olacağız, yine adım atılmaz ise bunun bir hata değil kasıt olduğu hususu alenileşecektir, bizler de çocuklarımızı korumak için tüm sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı bildiririz.

“ASIL GÖREVİNİ HATIRLAMALIDIR”

Daha öncesinde ‘Maysa ve Bulut’ isimli çizgi filmde eşekle cinsel ilişkiye giren bir karakterin yer aldığı sahne çocuklara izletilmişti. Şimdi ise ‘Z Takımı’ denilen çizgi filmde karakter orta parmağını kaldırmak suretiyle hareket çekmekte ve yine aynı bölümde erekte erkek cinsel organı (penis) gösterilmektedir. Çocuklarımızın psikolojik ve zihinsel gelişimini olumsuz etkilemesi muhtemel bu çizgi film hakkında neden hala resmi bir açıklama ve bir müdahale yapılmamaktadır? Yoksa sizlerin koltuk paylaşımı çok daha mı önemlidir çocuklarımızdan? Geçtiğimiz günlerde Anayasa ve TRT kanunlarına aykırı olarak yapılan yönetici atamaları ile bir kere daha gündemimize gelen TRT, iktidar propaganda makinası olarak çalışmaktan ve trollerin arpalığı olarak kullanılmaktan başka asıl görevini hatırlamalıdır.

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Yetkililere sesleniyoruz; Derhal bu çizgi filmi kaldırmak ve bir açıklama yapmak için neyi beklemektesiniz? Bu çizgi filmi kimler TRT’ye kaç TL’ye satmıştır? Bu çizgi filmi kimler denetleyip çocuklarımızın izlemesi için uygundur onayı vermiştir? Ve bu işin sorumluları hakkında nasıl yaptırımlarda bulunulacaktır? Bu işin kamu adına DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı olarak takipçisi olacağız. Çocuklarımız kırmızıçizgimizdir, çünkü biliyoruz ki çocuklarını koruyamayan bir halk toplum olmayı bırakır. Herkesi bu rezilliğe ses çıkarmaya çocuklarımıza DEVA olmaya çağırıyoruz” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

 

deva-001.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.