TRİBÜNDE BİRLİK SAHADA MÜCADELE

TRİBÜNDE BİRLİK SAHADA MÜCADELE

Beylikbağıspor fırtınası dinmiyor... Fatih Yalsız başkanlığında 1.amatör kümede şampiyonluğa odaklanan Beylikbağıspor sahasında konuk ettiği Bekirdere engelini Murat Ekiz’in golüyle geçti.

Beylikbağıspor fırtınası dinmiyor... Fatih Yalsız başkanlığında 1.amatör kümede şampiyonluğa odaklanan Beylikbağıspor sahasında konuk ettiği Bekirdere engelini Murat Ekiz’in golüyle geçti. Şampiyonluk yolunda puan farkını en yakın rakibiyle 7’ye yükselten yeşil beyazlılar süper amatör ligin kapısını araladı. 

MUHTEŞEMLER

Karşılaşmaya muhteşem bir taraftar desteğiyle başlayan Beylikbağıspor tribünde ve sahada gösterdiği performansla göz kamaştırmaya devam ediyor.  Profesyonel takımlarda olmayan bir kenetlenmeye imza atan Beylikbağıspor adım adım hedefe yürüyor. Tribünde birlik, sahada mücadele örneği sergileyen yeşil beyazlı temsilcimiz golcüsü  Tugay’dan yoksun çıktığı maçta baskın bir futbol ortaya koydu. İyi mücadele eden Beylikbağı iyi organize olduğu maçta hata yapmayarak mağlup olduğu haftanın ardından güçlü bir geri dönüşe imza atarak süper amatör ligi ne kadar isteğini gösterdi. 
 Temsilcimiz  Pazar günü sahasında Körfez Esenspor’u konuk edecek. Beylikbağı Stadı’ndaki maç saat 15.00’da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.