Tren seferleri durduruldu

Tren seferleri durduruldu

TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü, Corona virüsü salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında, Başkentray ve Marmaray dışındaki Yüksek Hızlı, Anahat ve Bölgesel Trenler'in geçici olarak durdurulduğu açıkladı.

TCDD Taşımacılık A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, corona virüsü salgınıyla mücadele kapsamında, şehirlerarası yolculukların kısıtlanması nedeniyle 28 Mart 2020 tarihinden itibaren Yüksek Hızlı, Anahat ve Bölgesel Trenlerin geçici olarak işletilmeyeceği belirtildi. Ankara’da Başkentray, İstanbul’da Marmaray seferleri devam edeceği, işletilmeyecek trenlere bileti olan yolcuların istedikleri takdirde biletlerini kesintisiz olarak iade edebilecekleri veya ileri ki bir tarihte kullanmak üzere açığa aldırabilecekleri ifade edildi.

‘BAŞKENTRAY VE MARMARAY VE SEFERLERİ DEVAM EDECEK’

Öte yandan açıklamada, “İstanbul´da Marmaray ve Ankara´da Başkentray trenleri işlemeye devam edecektir. Corona virüsü salgınının önüne geçilmesinde en önemli unsurun kişisel hijyen ve sosyal izolasyon olduğu gerçeğinden hareketle `Evde Kal Türkiye´ çağrısına uyulmasını bir kez daha hatırlatırız” denildi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.