Trafik sorununa dikkat çekti

Trafik sorununa dikkat çekti

CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, “Sokağa çıkma yasakları Darıca’nın trafik sorununun çözülmesi için büyük fırsat” dedi.

Sarıtoprak açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İçişleri Bakanlığı’nın aldığı sokağa çıkma yasakları, Darıca’nın trafik sorununu bir nebze olsun azaltabilmek için çok iyi bir fırsat. Darıca’nın mevcut trafik sorunu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da çabaları ile bu süreçte azalabilir. İstasyon Caddesi’nin trafik sorunu ortada.

YAPILAN ÇALIŞMALAR YETERLİ DEĞİL

Covid-19 sebebi ile gün içinde trafik yoğunluğu azalmış olsa da bu süreçte bile iş giriş-çıkış saatlerinde yoğunluk oluyor. Bu trafik sorununa, sokağa çıkma yasağından faydalanılarak çözüm getirilebilir. Darıca’ya giriş-çıkış sayılarının arttırılması gerekiyor. Sokağa çıkma yasakları Darıca’nın trafik sorununun çözülmesi için büyük fırsat. Darıca halkı evdeyken Darıca’nın kritik noktaları elden geçirilmeli. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık 3 bin noktada 28 bin ton asfalt ve 50 bin metrekare parke taşı çalışması yaptıklarını söyledi. Ancak bu Darıca’nın trafik sorununu çözümü için yeterli değil. Her şey normale döndüğünde trafiğin aksamaması ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmaların daha özverili bir şekilde ve daha hızlı yapılması gerekir. ”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum