Trabzonsporlulardan Afrika’ya iftar sofrası

Trabzonsporlulardan Afrika’ya iftar sofrası

Kocaeli’nin 3 ilçesinde Ramazan kumanyası yardımı yapan Kocaeli Trabzonsporlular Derneği, şimdi de Afrikada ki kimsesiz Müslümanlara iftar sofrası düzenledi.

İKİ KASABAYA İFTAR SOFRASI KURULDU

Kocaeli’de yaklaşık 5 ay önce kurulan ve yaptığı sosyal projelerle kısa zamanda adından sıkça söz ettiren Kocaeli Trabzonsporlular Derneği, şimdi de yardım elini Afrika’daki kimsesiz Müslümanlara uzattı. Daha önce Gölcük, Derince ve Başiskele bölgesinde yardıma muhtaçlar için Ramazan kumanyaları hazırlatan Bordo Mavili taraftarlar, geçtiğimiz günlerde de Doğu Afrika’nın Malawi kentinin Liliongwe ve Mzuzo kasabalarında kimsesiz Müslümanlar için iftar masası kurdurdu. 

ZOR GÜNLER YAŞASAKTA

HER ZAMAN YARDIMA KOŞARIZ

Kendilerini tribündeki taraftarlardan çok sosyal proje derneği olarak tanımlayan Taraftar Grubu Temsilcisi Zafer Mor “Sadece ülke olarak değil, dünya olarak zor günler geçirdiğimiz bugünlerde aynı zamanda yılın en mübarek aylarını yaşıyoruz. Bu vesileyle derneğimizdeki üyelerle bir araya gelerek Afrikadaki din kardeşlerimiz için iftar programı düzenledik. Bu anlamlı etkinliğe destek veren ve sebep olanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.