Torpili CİMER’e şikayet etti!

Torpili CİMER’e şikayet etti!

Gebze Adliyesi’nde taşeron firmada çalışan teknisyen Yunus Emre Alkan işten çıkarıldığını yerine ise torpilli olarak ilkokul mezunu kişilerin alındığını belirterek CİMER’e şikâyette bulundu.

Gebze Adliyesi’nde taşeron firmada çalışan teknisyen Yunus Emre Alkan haksız yere işten çıkarıldığını yerine ise ilkokul mezunu kişilerin alındığını belirterek  T.C Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine (CİMER)  şikâyette bulundu.

Yunus Emre Alkan CİMER’ e yaptığı  suç duyurusunda şu iddialarda bulundu:

Gebze Adliyesinde 2 ay önce işbaşı yaptım belirli süreli olduğu fakat işin devamlılığı konusunda bilgi verildi ve bu süreçte bizde buna binayen işbaşı yapmış bulunduk. Sonrasında başka bir taşeron firma ihaleyi kazandı akabinde ihaleyi alan firma yetkilendirilen Muharrem İlkar Bey 25 gün öncesinden belli olan ihale ile ilgili devam edip etmeyeceğimiz konusunu konuştum.  Sıkıntı olmadığını beyan etti ve bugün daha gelmemem gerektiğini ve son bir haftadır sorduğum da ise belirsizlik olduğunu söylemişti

3 ÇOCUĞUM VAR

Ben durumumu izah ettim,  3 çocuk sahibi olduğumu yeni doğan 20 günlük bir oğlumun olduğunu cv'minde işe uygunluğunu 12 kişi arasında sadece neden benim çıkarıldığımı, 25 gündür sorduğum halde pandemi surecindeyiz ev geçindiriyoruz neden çıkaracaksa o zaman söylemediğini bizde ona göre iş bakardık diye beyanda bulundum sordum.

TORPİLLİ, İLKOKUL MEZUNLARI İŞE ALINDI

 Muharrem bey adliye çalışanlarından Teknik Personel Müdürü Suna hanımın Ferhat adında 1 tanıdığının 1 de Suna hanımın hemşerisi olan işten anlamayan forkliftçi arkadaşı torpilden dolayı işe aldığını aynı zamanda adliye kadrolu sözleşmeli Volkan isimli personelin ilk okul mezunu kardeşi hakanı işe aldığını ve kendisinin de abisinin oğlunu işe aldığını torpillilerden dolayı bana yer kalmadığını belirtti.

 İş tecrübeli olmayan şartname ye uygunluk sağlamayan daha önce mevcut isleri olan arkadaşları alıp beni işe almamış olup Adalet Sarayı gibi adalet dağıtan bir adliyede adaletin olmadığını gördüm.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.