Törk'ten Keşan-Kars dostluğu önerisi

Törk'ten Keşan-Kars dostluğu önerisi

 CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, yoğun bir tempoda seçim çalışmalarına devam ediyor. Darıca'da çalmadık kapı bırakmayan Yakup...

 

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, yoğun bir tempoda seçim çalışmalarına devam ediyor. Darıca'da çalmadık kapı bırakmayan Yakup Törk, Keşanlılar Derneği'ni ziyaret etti. Dernek yönetimi ve üyeler tarafından oldukça sıcak karşılanan Törk, Keşan ile Kars arasında dostluk köprüsü kurulmasını önerdi. Keşanlılar da Törk'ün önerisine destek verdi.

DARICA SORUNLAR YUMAĞI

Keşanlılarla oldukça sıcak bir ortamda sohbet eden Yakup Törk, "Nereli olursak olalım hepimiz artık Darıcalıyız. Hepimiz Darıca'nın sorunlarından etkileniyoruz. Darıca şu anki mevcut yönetim nedeniyle içinden çıkılmaz bir hale geldi. Otopark sorunuyla, pazar sorunuyla, sahil sorunuyla ve daha birçok sorunuyla Darıca tam bir sorunlar yumağı haline geldi. Bu gidişe artık dur demenin zamanı geldi. Darıca'yı hak ettiği yere getirmek için hepimize görevler düşüyor. Size söz veriyorum ben hiçbir zaman çalışmayan bir rüzgâr tribünü yapmayacağım. Ben hiçbir zaman Darıca'ya atıl projeler yaparak sizlerin parasını çarçur etmeyeceğim. Darıca'yı geliştirecek projeleri sizlere danışarak yapacağım. Bunun için sizden destek bekliyorum" diye konuştu.

KEŞAN-KARS KARDEŞLİĞİ

 

Keşanlılar Derneği'ne bir de teklifte bulunan Yakup Törk, "Ben Karslıyım. Bizim köy derneğimizin futbol takımı var. Bildiğim kadarıyla sizin de bir futbol takımınız var. Ben buradan bir öneride bulunmak istiyorum. İki derneğimizin takımları halı saha maçında karşılaşsınlar ve Keşan ile Kars arasında dostluk köprüsü kurulsun. Türkiye'nin batısıyla doğusunu birleştirelim ve kardeş şehir olarak adım atalım. İki dernek arasında dostluk köprüsü halı saha maçıyla atılsın" dedi. Törk'ün önerisi Dernek Başkanı Ersan Kuru ve dernek yönetimi tarafından da olumlu karşılandı ve ileri bir tarihte maç yapılması kararlaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.