Törk, üyelere ön seçimin önemini anlatıyor

Törk, üyelere ön seçimin önemini anlatıyor

 CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, 27 Ekim'de gerçekleşecek ön seçimle ilgili üyeleri ziyaret ederek ön seçimin önemini anlatıyor....

 

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, 27 Ekim'de gerçekleşecek ön seçimle ilgili üyeleri ziyaret ederek ön seçimin önemini anlatıyor. Törk, "CHP'de değişim yaşanıyor. Uzun yıllardır partililerimizin istediği ön seçim hayali bu seçimde gerçek oluyor. 27 Ekim'de Darıca'da belediye başkan adayımızı partimizin üyeleri belirleyecek. Bu nedenle ön seçime mutlaka katılım sağlanmalıdır" diyerek partililere ön seçimle ilgili bilgiler veriyor.

 

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Oldukça yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Törk, bir yandan da üyeleri ziyaret ederek ön seçimle ilgili bilgiler veriyor. Bilindiği gibi CHP'nin Darıca Belediye Başkan Adayı, 27 Ekim'de gerçekleşecek ön seçimle belli olacak. Törk de üyeleri evlerinde ziyaret ederek ön seçimin önemini anlatıyor. Ön seçimin CHP için oldukça önemli olduğunu ifade eden Törk, "Bütün partililerimiz yıllardır ön seçim olmasını istiyordu. Genel Merkezi'miz de 2014 yerel seçimleri öncesinde belediye başkan adaylarını üyelere yönelik ön seçimle belirleme kararı aldı. Bize düşen ön seçimde gereken katılımı sağlamak olmalıdır. Ön seçim kararı partimizde bir değişim olduğunun göstergesidir. CHP'nin üyeleri kimi istiyorsa belediye başkan adayı o olacak. Bu nedenle bütün üyeler ön seçime katılmalıdır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.