Törk mahalle toplantılarına devam ediyor

Törk mahalle toplantılarına devam ediyor

 CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, ikinci halk toplantısını Darıca'nın Kazım Karabekir'de gerçekleştirdi. İlbeyoğlu Düğün Salonu'nda...

 

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, ikinci halk toplantısını Darıca'nın Kazım Karabekir'de gerçekleştirdi. İlbeyoğlu Düğün Salonu'nda gerçekleşen halk toplantısına mahalleliler yoğun ilgi gösterirken Törk, Darıca'yı birlikte yönetmek için Kazım Karabekirlilere çağrıda bulundu.

DARICA'YI DARICALILARLA YÖNETECEĞİZ

Halk toplantısında mahalle sakinlerine seslenen Yakup Törk, "Darıca'yı Darıca'nın öz çocuklarıyla yöneteceğiz. Darıca'yı dışarıdan gelenlerle, İstanbul'dan gelen ithal başkan yardımcılarıyla, ithal müdürleriyle değil Darıcalılarla birlikte yöneteceğiz. Mevcut belediye yönetimi Darıca'nın sorunlarını yamalı bohça gibi çözmeye çalışıyor. Darıca'nın bütüncül planlara ihtiyacı var. Şu anki yönetim devam ederse Darıca daha da yaşanılmaz bir yer haline gelecek.

YANDAŞA GÖRE DEĞİL VATANDAŞA GÖRE PROJE

Mevcut belediye yönetimi Darıca'nın sorunlarını çözmek için uğraşmıyor. Sadece yandaşa göre sorunlar çözüldüğü için halkın sorunu bir türlü çözülemiyor. Biz yandaşa göre değil vatandaşa göre projeler geliştirerek Darıca'da herkesin sorununu çözeceğiz. Yanlış yönetime artık dur demenin vakti geldi. Darıca'yı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için hepimize görevler düşüyor. Darıca'yı birlikte geliştirmek için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Gelin hep birlikte yeni Darıca'yı hayata geçirelim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.